Celebrities Gossip Showbiz

Ekipi ligjor i Jonathan Major pretendon se aktori është i pafajshëm dhe për këtë kanë prova!

Jonathan Major u arrestua dje nën akuzën se kishte sulmuar një grua në një taksi disa ditë më parë. Tani avokatja e tij Priya Chaudhry pohon se ai është i pafajshëm dhe shtoi gjithashtu se ndoshta ai është viktimë e sulmit ndaj gruas. Priya Chaudhry pohon se ka prova që do të vërtetojnë se Majors nuk ka kryer asnjë krim dhe se gruaja është duke u kthyer pas fakteve të historisë së saj.

Avokati i Major foli me TMZ dhe pohoi se “Jonathan Majors është plotësisht i pafajshëm dhe ndoshta është viktimë e një grindjeje me një grua që ai njeh.

Ne po mbledhim prova shpejt dhe po ia paraqesim Prokurorit të Qarkut me shpresën se të gjitha akuzat do të bien menjëherë. 

Ajo u tall se ka prova që vërtetojnë pafajësinë e saj, duke përfshirë pamjet nga kabina ku gruaja pretendon se ka ndodhur sherri si dhe dëshmi nga shoferi dhe persona të tjerë që panë ngjarjen dhe për të vulosur marrëveshjen, deklarata me shkrim nga gruaja. Avokatja e tij pretendon se “Ne presim që këto akuza të hiqen së shpejti. DA zakonisht do të kërkojë urdhra mbrojtjeje për këto çështje ndërsa ato janë duke u zgjidhur”.

Akuzat zyrtare për Major janë sulm kundërvajtës, ngacmim i rëndë, tentativë sulmi dhe ngacmim. Gruas që me sa duket është e dashura e tij i është dhënë mbrojtje e kufizuar me urdhër të gjykatës pasi gjykata beson se ajo ka nevojë. Aktori së fundi nënshkroi një kontratë për të qenë imazhi i Ushtrisë Amerikane në një fushatë reklamash dhe reklamat e tij po transmetoheshin, megjithatë, ato janë hequr nga transmetimi gjatë çështjeve të tij ligjore, ndërsa departamenti i PR i Ushtrisë Amerikane po bën kujdesin e duhur.