A Live Night Celebrities Gossip

Eugent Bushpepa rrëfen në ‘A Live Night’ gabimin më të madh të jetës së tij!

‘A Live Night’ padyshim që përgjatë gjithë javëve të fundit ka sjellë për ju intervistat më unike dhe muzikën ‘live’ më të mirë nga artistët më në zë dhe të talentuar të showbiz-it tonë. Këtë të shtunë, Eugent Bushpepa ka rrëfyer gjithë jetën e tij, duke nisur nga fëmijëria, sakrificat që ka bërë për t’ju futur botës së artit, jeta personale, fama dhe shumë të tjera.

E për krijimet e tij aq të bukura, nga ku frymëzohet artisti?

Krijimet e mia vijnë të pakontrolluara, mund të jem shtrirë, më vjen një spunto dhe mund të rri zgjuar gjithë natën, nuk të pyet kur të vjen. Përgjithësisht, krijimet e mia më kanë ardhur si ‘flash’. Gjithçka që ka të bëjë me ndjesinë e brendshme timen, me diçka që shoh në rrugë, diçka që më bën përshtypje. Gjithë ambienti rreth e rrotull një artisti është një influencë shumë e madhe për kompozimet. Kur kam qenë i dashuruar kam bërë këngë, kur jam ndarë, kam bërë këngë për mallin për babin tim kur u nda nga jeta, e cila nuk ka dalë ende si këngë, kam bërë këngë për mallin kur kam qenë larg familjes time. Janë në përgjithësi të gjitha ndjesitë që kam gjatë gjithë kohës.

Një fakt që Eugenti zbuloi dhe rrëfeu në mënyrë shumë të sinqertë për herë të parë në ‘A Live Night’ është ‘gabimi më i madh i jetës së tij.

Pas Eurovison kisha dy plane ose do merresha me një album ose me një biznes dhe unë nuk jam tip që mund të hap biznese dhe e kam marrë vesh vonë. Një ndër gabimet më të mëdha gjatë karrierës time ka qenë hapja e një biznesi ku unë performoja, ishte më shumë një diçka për të afruar njerëzit afër vetes, por që nuk shkoj ashtu si duhej. Më mori energji të tepërta, më la pa kompozime të reja edhe pse kisha përballjen e publikut, merrja ngrohtësinë e publikut javë për javë, por nga ana tjetër, nga pikëpamja artistike e të bërit art më la shumë mbrapa. Kështu që, një nga gabimet më të mëdha të jetës time kjo mund të ketë qenë. Ka ndodhur para 3 vitesh dhe unë që mendoja se isha i pjekur (qesh).