Design

Gjumi juaj i meriton këto çarçafë super të rehatshëm!

Gjatë kohës së pandemisë ne kemi kaluar shumë kohë në shtëpi dhe vendi i preferuar padyshim që është shtrati. Çarçafët janë shumë të rëndësishëm, si një aksesor plotësues i vendit ku ne kalojmë pjesën më të madhe të ditës e shplodhemi nga të gjitha ngarkesat apo streset e ditës.

Ju me siguri mund të gjeni çarçafë të shkëlqyeshëm me një buxhet të arsyeshëm. Ekziston një larmi e madhe e çarçafëve për të zgjedhur. Çarçafët e pambukut janë zgjedhja klasike, por çarçafët e lirit janë opsionet e domosdoshme.

Këtu keni disa lloje. Ju takon juve të zgjidhni të preferuarën tuaj!

MELLANI

$35.97

BOLL AND BRANCH

$188.00

PURE BEECH

$69.99

ETTITUDE

$138.00

BROOKLINEN

$240.00

LINOTO

$269.00

 

SNOWE

$200.00

THXSILK

$399.00