Celebrities Film & Tv

Ju njohim me 10 filmat më të mirë të ikonës së kinematografisë, Angelina Jolie!

Angelina Jolie është vetëm 47 vjeç dhe pa problem mund të quhet legjendë. Një ikonë e botës së kinematografisë. Duke qenë se Angelina Jolie është kaq e mahnitshme, është e vështirë të zgjedhësh filmat e saj më të mirë. Të thuash se ajo nuk ka pasur sukses do të ishte një nënvlerësim. Gjatë karrierës së saj shumë vjeçare, Jolie ka zgjedhur projekte që përfshijnë shumë zhanre: thrillerë aksion, biografi dhe më shumë. Ajo ka fituar një Oscar dhe është nominuar për tetë Golden Globes. Ajo ka drejtuar katër filma artistikë (tre filma lufte dhe një projekt tjetër më personal) dhe shërben si e dërguar speciale në Agjencinë e OKB-së për Refugjatët. Duke përfshirë rolet e saj kryesore dhe veprat e saj regjisoriale, këtu janë 10 filmat më të mirë të Angelina Jolie, të renditur.

 10. Beowulf (2007)

9. Mr. & Mrs. Smith (2005)

8. Lara Croft: Tomb Raider (2001)

7. Maleficent (2014)

 6. Taking Lives (2004)

 5. Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003)

4. Hackers (1995)

 3. The Bone Collector (1999)

2. Wanted (2008)

 1. Gone in 60 Seconds (2000)