Celebrities Gossip Showbiz S’e Kam me Ty

Kompani marketingu i kanë propozuar Lei Krajës që të hapë një llogari në OnlyFans…

Në emisionin e ditës së sotme “S’e Kam me Ty” një nga temat e diskutimit mes moderatorëve Elios Shuli, Jonida Aliçkolli dhe Lei Kraja ka qenë vendosja përpara dilemave dhe një prej tyre ka qenë pjesa e abonimit në OnlyFans.

Pjesë nga biseda:

Lei: Kam dëgjuar që ka shifra të frikshme. Për një ‘voice’ mund të paguhesh 150 Euro. Çfarë do ti thoja unë një personi?

Jonida: Elios mund të thoshte “Moj, Lejlaaa…”

Elios: Hajde se u bëmë vonë për emision.

Jonida: Ka edhe pagesa për ‘voice messages’?

Elios: Patjetër moj, ka pagesa edhe për “Ç’kemi, si je, të dua shumë…”

Jonida: Çfarë flet more?

Lei: Do e hapje ti një OnlyFans Jonida për raste emergjente?

Jonida: Ku hynë këto rastet e emergjencës? Jo. Po çfarë më duan mua në OnlyFans mi zemër? Duan ndonjë vajzë kështu më ‘hot’.

Elios: Personalisht do të doja të abonohesha në OnlyFans-in e Encës.

Lei: Kush tjetër ka OnlyFans këtu në Shqipëri?

Elios: Është këngëtarja Linda e cila jeton në fakt në Amerikë, ka pasur në biografinë e saj një link OnlyFans-i. Grinesi që merret me TikTok, e kam pasur edhe të ftuar tek “Live From Tirana” pikërisht për temën e OnlyFans-it.

Lei: Domethënë njerëz normal e hapin OnlyFans-in, nuk është një skandal i madh.

Më pas Lei ka treguar gjithashtu se:

Lei: E di çfarë? Kompani marketingu këtu në Shqipëri gjithmonë më kanë propozuar që të hap një OnlyFans dhe të menaxhojnë Lei Krajën nëpërmjet OnlyFans.

Elios: Po mirë, ti nuk ke pse poston gjëra eksplicite moj Lejla.

Lei: Nuk e di.

Elios: Ti mund të dalësh edhe me çitjane…(qesh)