Travel

Kujdes këto 3 gjëra para se të vizitoni Maldivet!

Këtu është një udhëzues i dobishëm udhëtimi në Maldive që do t’ju ndihmojë të keni përvoja më të mira pa telashe kur jeni duke udhëtuar në vendin e bukur të Maldiveve. Hidhini një sy këtyre këshillave të udhëtimit në ishujt Maldive përpara se të shkoni atje.

1. Planifikoni sipas motit

Nga nëntori deri në prill është sezoni më i lartë i pushimeve në Maldive për shkak të motit me diell pafund të butë. Natyrisht, ju do të merrni çmime të larta për çdo gjë, nga akomodimi te aktivitetet. Për një plan buxhetor udhëtimi në Maldive, udhëtimi midis sezonit të pikut dhe sezonit jashtë sezonit, do të jetë ndër këshillat më të mira të udhëtimit në Maldive, pasi moti do të jetë ende i këndshëm dhe 20% zvogëlimi i pushtimit në resorte do t’ju sjellë zbritje emocionuese dhe shërbime të shkëlqyera.

2. Rezervoni hotele dhe fluturime në internet

Këshillat dhe truket për të udhëtuar në Maldive janë të shumta dhe ndër to, njëra është të kontrolloni për fluturime të disponueshme në internet shumë përpara udhëtimit për të përfituar kosto më të lira. E njëjta gjë vlen edhe për hotelet ose resortet, veçanërisht nëse po planifikoni udhëtimin në sezonin e pikut, pasi shumica e njerëzve dhe agjencive të udhëtimit rezervojnë shumë përpara.

3. Shkoni për lehtësira gjithëpërfshirëse ose me gjysmë bordi

Kur jeni jashtë në plazhe ose duke shijuar sportet ujore në Maldive, ofrimi i ofertave gjithëpërfshirëse mund të jetë mjaft i shtrenjtë. Mëngjesi dhe dreka gjithëpërfshirëse mund të jenë një zgjedhje e shkëlqyeshme. Përpara se të zgjidhni një marrëveshje, sigurohuni që ka kafe, pije dhe kënaqësi të veçanta të përfshira, ndonjë aktivitet ose ekskursion të ofruar dhe nëse ka një menu të përshtatshëm për fëmijët nëse jeni duke udhëtuar me fëmijë. Kontrollimi i këtyre gjërave paraprakisht vetëm sa do ta bëjë udhëtimin tuaj në Maldive argëtues dhe më të lehtë.