Celebrities Gossip Showbiz

“Kurrë nuk e kam menduar këtë…”/Arnold Schwarzenegger reflekton mbi moshën dhe qëndrimin në formë!

Në një bisedë të sinqertë në radio, Howard Stern, aktori legjendar Arnold Schwarzenegger foli për realitetet e moshës dhe qëndrimit në formë. Reflektimet e Schwarzenegger sjellin një vështrim në sfidat dhe ndryshimet që vijnë me plakjen, madje edhe për dikë që dikur mishëronte përsosmërinë fizike. Schwarzenegger preku aspekte të ndryshme sa i përket çështjes së plakjes, duke përfshirë ndryshimet fizike që ai ka përjetuar.

Duke reflektuar mbi këtë ndryshim, Schwarzenegger pranoi se megjithëse është një pjesë e natyrshme e jetës, mund të jetë sfiduese për dikë që dikur ishte i famshëm për trupin e tij jashtëzakonisht të përshtatshëm. Ai pranoi:

Kurrë nuk e kam menduar ndonjëherë këtë kur isha 30 apo 40 vjeç se kjo do të ndodhte. 

Pavarësisht ndryshimeve fizike, Schwarzenegger mbetet i përkushtuar për të qëndruar në formë dhe për të mbajtur një mënyrë jetese të shëndetshme. Ai theksoi rëndësinë e qëndrimit në formë të mirë, duke u shprehur se ha vetëm dy vakte në ditë, duke shmangur drekën për të mbajtur metabolizmin aktiv. Në moshën 76-vjeçare, Schwarzenegger mbetet plot energji, entuziazëm dhe i lumtur për jetën. Ai vazhdon të shohë sfida të reja për të mbajtur trupin në formë.

Diskutimi mes Schwarzenegger me Howard Stern shërben si një kujtesë frymëzuese se mosha është vetëm një numër dhe një qëndrim pozitiv dhe përkushtimi ndaj një stili jetese të shëndetshëm.