Celebrities Gossip

Meghan Markle po has pengesa me rihapjen e blogut të saj të vjetër!

Planet e Meghan Markle për të rihapur blogun e saj rreth stilit të jetesës kanë hasur pengesa pasi u pretendua se ajo dështoi të nënshkruante aplikacionin për markën tregtare.

40-vjeçarja dëshiron të ringjallë “The Tig” dhe ajo shpresonte ta kthente faqen në internet shtatorin e kaluar. Por thuhet se ajo nuk e nënshkroi formularin dhe ky gabim i kushtueshëm i dokumentacionit ka vonuar kthimin e tij deri në fund të vitit 2022. Dukesha e Sussex-it e quajti faqen një qendër për ata me uri për ushqim, udhëtime, modë dhe bukuri.

Por, ish-aktores iu desh të mbyllte blogun në prill të vitit 2017, pasi takoi burrin e saj të ardhshëm. Meghan ka komplotuar kthimin e saj që kur u largua nga detyrat mbretërore me Princin Harry. Por ajo do të duhet të presë edhe gjashtë muaj të tjerë, sipas MailOnline, pasi Zyra e Patentave dhe Markave të SHBA-së e informoi atë për gabimin e administratorit.

Përshkrimi origjinal i faqes në internet ishte shumë i gjerë, thuhet në botim. Në “The Tig”, ajo ndau histori për ushqimin e saj të preferuar, vendet, modën dhe gratë frymëzuese në blog për disa vite përpara se të detyrohej ta mbyllte kur gjërat me Harry-n u bënë serioze. Menaxheri i saj i biznesit, Andrew Meyer, dorëzoi dokumente në SHBA duke përdorur një kompani të quajtur Frim Fram për të mbajtur të drejtat e emrit të paktën deri në vitin 2021.