Fashion

Na suprizuan me zgjedhjet e tyre, por nuk është hera e parë që i shohim këto veshje të Ana de Armas, Cara Delevingne dhe Lady Gaga-s!

Nata më e madhe e Hollywood-it dikur ishte shumë më e madhe. Këto ditë debatet janë një traditë e përvitshme sa edhe vetë sezoni i çmimeve: bisedat për rëndësinë e ceremonive ekstravagante, pikat kryesore të tapetit të kuq dhe dritat e ulëta natyrisht, sa kohë duket se do të zgjasin shfaqjet. Por mes gjithë asaj gadishmërie, disa nga ato që humbasin, besoj, është se çdo herë një kohë të gjithë ne shijojmë pak shkëlqim dhe magjepsje. Ky shkëlqim u paraqit padyshim edhe në tapetin e sotëm të Oscars. Përveç disa nga yjeve që u shfaqën fantastikë dhe në formën e tyre më të mirë, ne vumë re se disa nga yjet kishin bërë ‘xing’ dhe kishin ngjashmëri me disa yje të tjerë të Hollywood-it. Më poshtë mund të shihni fotot e bashkë ngjitura.

Angelina Jolie dhe Cara Delevingne

Ana de Armas dhe Marilyn Monroe

Lady Gaga dhe Gigi Hadid