Tech

Ndoshta nuk do t’ju pëlqejë, por WhatsApp po bën një ndryshim të madh tek mesazhet zanore!

WhatsApp po bën një ndryshim të madh tek mesazhet zanore që mund të jenë të dobishme kur dërgoni diçka për të cilën pendoheni. Nëse jeni shumë i ngadaltë për të fshirë një mesazh audio, kjo veçori e re mund të jetë opsioni i dytë për të kursyer edhe më shumë probleme. Dhe me këtë nënkuptojmë, parandalimin e dikujt që t’ua dërgojë atë të tjerëve.

Rezulton se WhatsApp po kërkon që të dërgojë një mesazh zanor të cilin do të mund ta dëgjoni vetëm një herë. Kjo do të thotë se do të luhet vetëm një herë dhe nuk mund të përsëritet. Ne e kemi parë tashmë të përdorur për fotografi dhe tekste, kështu që duket e drejtë që edhe audio duhet ta marrë atë. WABetaInfo zbuloi një pamje të rrjedhur të ekranit të veçorisë së re përpara publikimit.

Aktualisht nuk ka një datë zyrtare se kur do të jetë i disponueshëm për të gjithë, kështu që do të duhet të presim dhe të shohim. Nëse dëshironi të provoni fillimisht veçoritë më të fundit të WhatsApp, mund t’i bashkoheni programit beta të aplikacionit.

Për të shkarkuar WhatsApp beta për smartfonin tuaj, duhet të shkoni te Google Play në Android dhe të kërkoni për WhatsApp. Lëvizni poshtë faqen derisa të shihni “Bëhuni një testues beta”.

Prekni butonin “I’m In” dhe më pas kliko “Join” për të konfirmuar. Tani gjithçka që duhet të bëni është të prisni për përditësimin në versionin beta të aplikacionit. Anëtarësimi në WhatsApp beta në iOS është më i vështirë dhe ka kapacitet të kufizuar.