Celebrities Gossip Showbiz

Nëna e Britney Spears i kërkon këngëtares falje publike dhe ka gjithashtu një kërkesë!

Nëna e Britney Spears së fundmi ka kërkuar falje publike për çdo dhimbje që ylli i popit duroi gjatë konservatorit të saj 13-vjeçar. Lynne Spears iu lut vajzës së saj për falje në një koment në Instagram pasi Britney tha në një postim të gjatë se një falje e vërtetë do të ndihmonte në mbylljen e grindjes së tyre familjare.

Më vjen shumë keq për dhimbjen tënde. Kam vite që më vjen keq. Të dua shumë dhe më mungon. Britney, thellë brenda vetes e di sa shumë të dua dhe më mungon. Kërkoj falje për çdo gjë dhe gjithçka që të ka lënduar!

Lynne, iu lut gjithashtu Britney-t që ta zhbllokonte nga rrjetet sociale në mënyrë që të mund të flasin personalisht. Një burim i afërt me Lynne tha për Page Six se ajo ka qenë duke u përpjekur vazhdimisht të kontaktojë me Britney-n përmes telefonit dhe ndihet e pafuqishme, duke mos i lënë zgjidhje tjetër veçse t’u drejtohet mediave sociale.

Një burim i afërt me Britney-n thotë se megjithëse Lynne nuk ka pasur kurrë një rol zyrtar në konservator si Jamie, këngëtarja ndihet më e lënduar nga mosveprimi i nënës së saj, sepse ato ishin gjithmonë shumë të lidhura me njëra-tjetrën. Burimi i Britney-t gjithashtu thekson se Lynne, kërkon mbi 600,000 dollarë tarifa ligjore nga vajza e saj.

Së fundmi rikujtojmë se ish-bashkëshorti i Britney-t ka zbuluar arsyen e vërtetë pse hyri i paftuar në dasmën e këngëtares në qershor me Sam Asghari-n. Jason Alexander, i cili u arrestua dhe u akuzua për shkelje të rëndë pasi filmoi veten duke hyrë në shtëpinë e Spears në ditën e saj të dasmës, tha në një intervistë me ‘Daily Mail’ se ai nuk besonte se Spears do të martohej me Asghari-n dhe duhej ta shihte me sytë e tij.