Celebrities Gossip Showbiz

Pak pas divorcit, aktorja e njohur Reese Witherspoon zbulon çelësin e lumturisë!

Së fundmi aktorja e njohur Reese Witherspoon mori pjesë në një mbledhje në Boston, kur u pyet se si të përmirësoni dhe kultivoni rrethin tuaj të brendshëm shoqëror. 47-vjeçarja u përgjigj se ‘seleksionimi’ i miqësive është çelësi i lumturisë sociale.

Gjyshja ime thoshte se njerëzit janë kaloriferë në kuptimin që të ngrohin ose puseta në kuptimin që të shterojnë energjinë. Qëndro me kaloriferët.

Aktorja më pas foli rreth refuzimit:

Refuzimi ishte një pjesë kaq e hershme e jetës sime, saqë kam mësuar shumë kohë më parë se mendimet e të tjerëve për mua nuk janë punët e mia. Mendimet e njerëzve të tjerë për ty nuk kanë rëndësi.

Witherspoon më vonë shtoi se një pjesë e lumturisë vjen nga liria për të vendosur se çfarë do të dëshironit të bëni dhe me kë të rrini dhe askush nuk duhet t’ju thotë ndryshe.

Nuk më intereson vërtet se çfarë mendon dikush. Unë do të bëj punën time gjithsesi. Unë do të dal me kë të dua, do të shkoj të rri me një mik që nuk i pëlqen askujt. Kur e liron atë ndjenjën e mendimeve të të tjerëve që të shtypin ose të mbajnë poshtë, je i lirë. Je plotësisht i/e lirë.

Rikujtojmë, se Witherspoon dhe Jim Toth janë divorcuar zyrtarisht. Vetëm katër muaj pasi aktorja e “Morning Show” paraqiti kërkesën për divorc, dyshja nënshkruan një marrëveshje për zgjidhjen e martesës, sipas dokumenteve gjyqësore të siguruara nga TMZ. 47 vjeçarja dhe ish-agjenti i CAA kanë arritur gjithashtu një marrëveshje solide për kujdestarinë për djalin e tyre 10-vjeçar, Tennessee megjithatë është e paqartë se çfarë nënkupton kjo.