Celebrities Gossip Sport

Përveç burgimit për abuzimin seksual, shfaqen probleme serioze financiare për futbollistin Dani Alves!

Disa javë pasi Dani Alves u burgos për një abuzim seksual të dyshuar, është zbuluar se mbrojtësi i djathtë brazilian i detyrohet gjithashtu 2.25 milionë taksa. Ndërkohë, disa nga sponsorët e tij thuhet se i kanë kthyer shpinën ish-yllit të Barcelonës, i cili akuzohet se dyshohet se ka përdhunuar një grua më 30 dhjetor në një klub nate të Barcelonës.

Sipas El Confidencial, banesa prej 60 metrash katrorë e Dani Alves në Sant Feliu de Llobregat është përjashtuar për shkak të borxhit të tij ndaj taksave spanjolle. Ata shtuan gjithashtu se ka një shtëpi 655 metra katrorë në Esplugues de Llobregat, që i përket si Alves dhe ish-bashkëshortes së tij, Dinorah Santa Ana, dhe autoritetet tatimore spanjolle i kanë sekuestruar pjesën e tij.

Cedro Esport dhe Bahia Ilheus Real Estate janë dy kompanitë e vetme që janë ende në funksion. Ylli brazilian kishte nisur gjashtë kompani, por katër prej tyre u mbyllën midis 2019 dhe 2021, sipas raportit të lartpërmendur. Restorantet e tij në Barcelonë, Boteco Fogo dhe Alquimia Fogo, morën gjithashtu pesë procedura konfiskimi nga Këshilli i Qytetit të Barcelonës. Pas arrestimit të tij, shumë nga sponsorët e tij duket se nuk janë të gatshëm të vazhdojnë bashkëpunimet e tyre me mbrojtësin e talentuar brazilian.

Në fakt, Adidas tashmë ka vendosur të mos rinovojë kontratën e tij, e cila skadoi këtë janar. Ndërkohë, Pumas tashmë ka ndërprerë kontratën e tij dhe tani po kërkon një dëmshpërblim prej pesë milionë dollarësh nga ish-lojtari i tyre. Prandaj, ai ka probleme serioze financiare, përveç akuzave me të cilat rëndohet edhe për sulm seksual.