Celebrities Film & Tv Showbiz

Publikohet traileri i sezonit të tretë të “Emily in Paris”!

“Emily në Paris” është aktualisht një nga serialet komedi më të njohura dhe më të suksesshme në Netflix dhe së shpejti do të rikthehet për sezonin e tretë. Ndërkaq, “Emily në Paris” do të ketë edhe një sezon të katërt. Shfaqja është prodhuar nga vetë produksioni i ‘Star Darren Star Productions’ në bashkëpunim me ‘MTV Entertainment Studios’ dhe ‘Jax Media’. Seriali zhvillohet në Paris, Francë dhe është i përqendruar rreth gruas amerikane nga Mid-Western Emily, e cila gjen punën e saj të ëndrrave në Savoir dhe zhvendoset në “City of Light” për të ndjekur karrierën e saj.

Ajo që gjen është një përplasje kulture teksa fillon të përshtatet me jetën e saj të re, ndërkohë që vazhdon karrierën, romancën dhe miqësitë e saj. Sezoni 3 do të publikohet më 21 dhjetor 2022 dhe tashmë është publikuar edhe traileri zyrtar i serialit. Pas kthimit të saj në Netflix, “Emily në Paris” pati një ndikim të menjëhershëm në dhjetë listat kryesore të Netflix dhe shpejt zëvendësoi ‘The Witcher’, i cili ishte numri një në atë kohë.

“Emily në Paris” është parë për një total prej 341,630,000 milionë orë, ndërsa ishte në dhjetëshen e parë. Falë shifrave të pabesueshme të shikueshmërisë, Netflix e rinovoi shpejt serialin për një sezon të tretë dhe të katërt. Ndërkaq, në këtë link ju sjellim disa nga vendet e xhirimit nga “Emily in Paris” që mund t’i vizitoni në jetën reale.