Celebrities Film & Tv Showbiz

Rikthehet “The Expendables”, filmi aksion që bën bashkë aktorët e preferuar të shqiptarëve, Sylvester Stallone dhe Jason Statham!

Pas tre filmave në katër vjet, “The Expendables” priti më shumë se nëntë vite për të shpalosur aventurën e tij të fundit. Ai tashmë rikthyer me filmin e katërt, “The Expendables 4”, filmi aksion që bën bashkë aktorët e preferuar të shqiptarëve, Sylvester Stallone dhe Jason Statham.

Këtë herë skuadra përfshin një djalë të keq të pamëshirshëm (Iko Uwais) i cili vjedh një armë bërthamore, duke detyruar ekipin e preferuar të të gjithëve të mblidhet përsëri, këtë herë me urdhra marshimi nga një operativ qeveritar i luajtur nga Andy Garcia. Edhe pse Barney (Sylvester Stallone) është ende lideri i zhurmshëm i grupit, ka një lidhje të mirë nga lart mes tij dhe Lee (Jason Statham).

Lee ka gjithashtu një të dashur, Gina (Megan Fox), e cila është po aq vdekjeprurëse sa ai, aftësi që të dy i përdorin si një formë paralojëje. Në teori, është e vështirë të mbash një ekskluzivitet si ky, duke pasur parasysh barazinë në emër dhe lehtësinë e futjes së lojtarëve të rinj në formulë. “Expend4bles” u shfaq si premierë më 22 shtator në kinematë amerikane dhe ato botërore.