Celebrities Gossip Showbiz

Ish-anëtari i ekipit të sigurisë të Britney Spears rrëfen detaje të tjera tronditëse mbi jetën e këngëtares!

Një ish-anëtar i ekipit të sigurisë së këngëtares së pop-it, Britney Spears pretendon se ka mbajtur fshehurazi një kopje të një regjistrimi audio “jashtëzakonisht të ndjeshëm” të yllit të muzikës që punëdhënësi i tij donte të fshihej medoemos. Ish-punonjësi i “Black Box Security” po pretendon në një dokumentar të ri se ylli i popit ishte nën mbikëqyrje të vazhdueshme gjatë kujdestarisë së saj, duke përfshirë monitorimin e të gjitha komunikimeve në telefonin e saj dhe vendosjen e një regjistruesi audio në dhomën e saj të gjumit.

Alex Vlasov, një ish-asistent dhe menaxher i sigurisë kibernetike i cili punonte në “Black Box Security”, dha një intervistë shpërthyese në “Controlling Britney Spears”, një dokumentar pasues i “Framing Britney Spears” në seritë FX dhe Hulu. Në dokumentarin, i cili u shfaq premten mbrëma, Vlasov tha se ai punoi ngushtë me Edan Yemin, president i kompanisë së sigurisë të Spears nga viti 2012 në 2021 dhe kishte qasje në email, mesazhe me tekst, telefonata dhe takime që konfirmuan mbikëqyrjen.

Edan Yemini u lehtësua aq shumë kur pa dokumentarin e parë që nuk u përmend, “Black Box” nuk u përmend, “Tri Star nuk u përmend”. Ishte frika e tij më e madhe se siguria do të tërhiqte disi vëmendjen.

Vlasov tha kur e pyeti Yemini pse siguria ishte me Spears 24 orë në ditë, ai tha se ishte pjesë e kujdestarisë dhe se klienti i tyre ishte babai i Spears, Jamie, jo vetë ylli i popit. Dokumentari përmendi gjithashtu se si ish-menaxheri i biznesit i Spears, Lou Taylor, themeluesi dhe CEO i “Tri Star Sports & Entertainment Group”, si dhe punonjësi i “Tri Star”, Robin Greenhill, ishin të përfshirë thellë në “çdo hap që ndërmori Britney”.

Kishte një bisedë në grup me Edan, Robin dhe Jamie dhe siguri ku ata në thelb do të postonin të gjithë lëvizjen e saj. Edhe në vendin e shenjtë, shtëpinë e saj, çdo kërkesë e vetme monitorohej dhe regjistrohej. Marrëdhëniet e saj intime u menaxhuan nga afër. Britney nuk mund të kishte dikë në privatësinë e shtëpisë së saj pa e ditur ata tre persona. 

Sipas Vlasov, kur Spears kërkoi një iPhone, ekipi i saj i sigurisë krijoi një iPad të veçantë duke përdorur hyrjen e Spears në iCloud në mënyrë që të pasqyronte të gjithë aktivitetin në telefonin e saj dhe të monitoronte të gjitha mesazhet e saj, thirrjet FaceTime, shënimet, historinë e kërkimit në Google dhe fotografitë. Vlasov tha se ai e pyeti Yemini nëse ekipi i sigurisë lejohej ligjërisht të monitoronte aktivitetin në telefonin e Spears, dhe ai tha:

Po, gjykata është në dijeni të kësaj, avokati i Britney është në dijeni të kësaj. Kjo është për sigurinë e saj, është për mbrojtjen e saj. 

Vlasov gjithashtu tha se atij iu kërkua nga Yemini të kodonte mesazhet e Spears dhe t’ia jepte atij në mënyrë që ai t’i kalonte ato tek babai i Britney dhe Greenhill.

Arsyeja e tyre për kontrollin ishte kërkimi i ndikimeve të këqija, kërkimi i veprimtarisë së paligjshme të mundshme që mund të ndodhte, por ata gjithashtu do të monitoronin bisedat me miqtë e saj, me nënën e saj, me avokatin e saj Sam Ingham. Nëse ka dikush që duhet të jetë jashtë kufijve, duhet të jetë avokati i Britney -t. Telefoni i saj dhe bisedat e saj private u përdorën aq shpesh për ta kontrolluar atë. Unë e di me siguri që Jamie do të përballej me Britney dhe do të thoshte: ‘Hej pse nuk i ke dërguar mesazh këtij personi?’ Vetëm sepse jeni në kontroll nuk ju jep të drejtën t’i trajtoni njerëzit si pronë. Nuk ndihej sikur po trajtohej si një qenie njerëzore. 

Vlasov shtoi se ekipi i sigurisë ishte përgjegjës për mjekimin e Spears:

Ata gjoja do të merrnin ilaçe të paketuara, do t’ia jepnin Spears dhe ajo do t’i duhej ta merrte para tyre. Kur hodha një hap prapa dhe pashë gjithçka, me të vërtetë më kujtoi dikë që ishte në burg dhe siguria ishte vënë në pozitë për të qenë rojet e burgut, në thelb.