Celebrities Showbiz

Si do të dukeshin këta 15 personazhe të famshëm si pjesë e filmave vizatimorë të fëmijërisë sonë?!

Në vitet e fundit, janë transmetuar sesione të ndryshme live-action të filmave vizatimorë tanë të preferuar, duke sjellë përsëri në ekran personazhet e fëmijërisë sonë. Ndërsa shumë aktorë luajtën personazhe të trilluar gjatë kësaj kohe, duket se disa aktorë kanë lindur për rolet e personazheve vizatimorë. Ne ju zbulojmë se si do të dukeshin 15 aktorë dhe aktore që ngjajnë shumë me këta personazhe.

1. Zendaya — Moana

2. Jason Momoa — Maui

3. Timothee Chalamet — Victor Van Dort

4. Helena Bonham Carter — Cruella De Vil

5. Florence Pugh — Rapunzel

6. Fabien Frankel — Flynn Rider

7. Sam Claffin — Hercules

8. The Rock — Hades

9. Millie Bobby Brown — Coraline

10. Priyanka Chopra — Jasmine

11. Zayn Malik — Aladdin

12. Alexandra Daddario — Snow White

13. Gal Gadot — Queen

14. Melissa McCarthy — Ursula

15. Emma Stone — Ariel