Celebrities Gossip Showbiz

Sjellja e keqe e Georgina Rodriguez me miqtë e saj, po bëhet shkak edhe për krisjen e marrëdhënies me CR7!

Georgina Rodriguez po merr kritika të ashpra për sjelljen e saj ndaj miqve të saj. Në fakt, partnerja e Cristiano Ronaldos është cilësuar si egoiste dhe i mungon përulësia për mënyrën se si vepron. Nuk janë anashkaluar poshtërimet të cilave ajo i nënshtron miqtë e saj.

Kjo është një lloj ‘loje’ mes influencuesit dhe të ashtuquajturve “të dashur” siç i quan ajo. E para nga këto sjellje ndodhi kur ajo i kërkon njërës prej tyre të veshë disa çizme të pa veshura për t’ia dhënë. Dhe ajo që është më e habitshme, shoqja e saj pranon ta bëjë këtë pa hezitim: “Isha shtatzënë dhe kisha elefantiazë”, justifikohet ajo më pas.

Por poshtërimet vazhdojnë. Georgina tregon para vajzave çantën e re Hermes që ka mbërritur dhe pa hezituar u thotë “mos e prekni me duar, merrni me këtë”, pyet ajo duke mbështjellë dorezën me çantën e pëlhurës që erdhi. Këto situata duket se nuk po i pëlqejnë aspak Cristiano Ronaldos. Dhe po shkakton thashetheme për një përçarje. Në fakt, tashmë po spekulohet për një krizë mes çiftit.

Por së fundmi edhe përdoruesi i TikTok, Pablo Bone, ka pohuar se ka punuar me Georgina-n, të cilën ai e etiketoi si arrogante edhe para se ajo të takonte Cristianon. Ndërkaq, ai u shpreh se:

Kam punuar me Georgina Rodriguez në ‘Gucci’ rreth dy muaj apo më shumë përpara se ajo të bëhej një personazh i famshëm. Ajo ishte në seksionin e femrave dhe unë në atë të meshkujve. E kisha parë Cristianon disa herë në dyqan para se të takoheshin dhe e vërteta është se ka shumë gjëra që u thanë për Cristianon dhe Georgina-n. Georgina ka qenë gjithmonë e tillë, edhe sikur të mos kishte shumë para apo të mos kishte paratë që ka tani, gjithmonë arrogante dhe superiore. Në fund, ajo ishte gjithmonë në kërkim të suksesit të madh dhe kjo është arsyeja pse punoi në firma të ndryshme luksoze. Ajo njihte shumë njerëz në botën e jetës së natës në Madrid. Siç e dinë të gjithë, Georgina ka thënë se u takua me Cristianon kur ai po hynte në dyqanin ‘Gucci’ me disa miq dhe djalin e tij dhe ajo sapo po dilte nga dera, por nuk ishte kështu.