Botë e Çuditshme

Studentët bëjnë shaka me drejtoreshën duke u fshehur në shtëpinë e saj: “Jeni telashi im më i madh”!

Ajo nuk priste të priste një të moshuar që flinte gjumi. Nxënësit e shkollave të mesme të Delaware-it po lavdërohen për shakanë më të mirë ndonjëherë pasi vendosën të futeshin fshehurazi në shtëpinë e drejtoreshës së tyre në mes të natës dhe ta befasonin atë para diplomimit. Një video aktualisht po ngjall bujë në Instagram dhe TikTok, duke grumbulluar mbi 32 milionë shikime në këtë të fundit.

Është sezoni i shakave të larta dhe djali e bëri klasën e vitit 2023 të mirë të zonjës McGrath.

Sipas postimit, adoleshentët u futën në shtëpinë e Joy McGrath në orën 1 të mëngjesit dhe ranë në shtrat për një gjumë të mirë në të gjithë katin e parë të banesës së saj. Posti kontaktoi McGrath për koment. Ndërkohë, klipi shoqërues përshkruan reagimin e drejtoreshës për të zbritur nga shkallët në orën 6 të mëngjesit dhe duke parë që studentët e saj ishin infiltruar në banesën e saj. Në pamje, McGrath, i cili është i veshur me rroba banjo dhe këpucë Crocs, mund të shihet duke hapur derën dhe duke qenë dëshmitar i gjumit të paautorizuar.

Ajo është aq e tronditur nga kjo pamje sa mbyll derën dhe përgatitet të tërhiqet përsëri në shkallët ndërsa klasa përpiqet të mbysë nënqeshjet e tyre. Megjithatë, ajo më pas mblidhet dhe hyn sërish në dhomë përpara se të shpallë: “Mirëmëngjes, lepurushë të vegjël”. Më pas zonja McGrath mrekullohet me shaka se sa shumë “telashe” janë studentët, përpara se të tregojë një festë jashtë kamerave dhe të thotë:

Ju jeni në telashet më të mëdha.

Identiteti i personit të cilit i referohet drejtoresha është ende i paqartë. Megjithatë, disa komentues supozuan se ishte burri i saj, i cili ata besojnë se ishte njeriu i brendshëm në shakanë e pushtimit të shtëpisë. Zonja McGrath e habitur, përpara se të hidhte një vështrim habie kur zbuloi se ata kishin qenë atje për pesë orë, pyeti:

Sa kohë keni qenë këtu?

Klipi përfundon me drejtoreshën e shkollës, duke e quajtur shakanë “pamja më e bukur që ajo ka parë ndonjëherë”.