Celebrities Film & Tv

Të të duan përballë edhe të ta punojnë prapa krahëve! Kështu funksionon miqësia mes këtyre aktorëve të “Marvel”!

Jeremy Renner po tregohet i sinqertë duke dhënë detaje nga prapa skenat e filmave të “Marvel”.I nominuari dy herë për çmimin Oscar,Jeremy Renner kujtoi kohën kur Robert Downey Jr. me shaka sugjeroi t’i thyente gjurin Chris Hemsworth në setin e filmit “The Avengers” të vitit 2012, teksa ai ishte i pranishëm të hënën në podcastin e “Dax Shepard’s Armchair Expert”.

Ne të gjithë po merreshim me kostumet tona. Pra, dukej sikur ishte Halloween. Ne ishim të emocionuar dhe po dukeshim qesharakë. Ndjeja sikur të gjithë e njihnim njëri-tjetrin, disi, në një farë mënyre. Veç se nuk e njihnim këtë djalin Hemsworth, sepse ai vinte nga Australia. Ai ishte më i gjati, ai ishte më i bukuri. Downey dukej sikur donte të thonte ‘Ne duhet t’i thyejmë gjurin. Duhet ta nxjerrim jashtë. Ky djalë është shumë i bukur. Ai është shumë i gjatë. Ai është gjithashtu simpatik.’

Me gjithë seriozitetin, Renner tha se ai dhe kolegët e tij të “Avengers” janë rritur duke e parë njëri-tjetrin si “familje”, duke shtuar edhe se:

Ju nuk mund ta zëvendësoni atë ose ta përcaktoni sasinë. Secili është një personazh i famshëm më vete. Por një personazh i famshëm i “Marvel”-it, veçanërisht si gjashtëshja origjinale, sapo ka qenë në një lloj tjetër udhëtimi. Ka pasur martesa dhe divorce dhe fëmijë që kanë lindur dhe shumë ndryshime në jetën tonë personale, si dhe në jetën tonë të aktrimit, që ne të gjithë e ndajmë së bashku në një mënyrë shumë specifike.

Gjithashtu vuri në dukje se kasti ka bërë tatuazhe të ngjashme për të simbolizuar lidhjen e tyre. Hemsworth duket se ka frikësuar disa nga aktorët e tij të “Marvel”-it me fizikun e tij, si mashkulli më seksi në botë i “PEOPLE”. Paul Rudd rrëfeu një përvojë të ngjashme nga takimi i tij i parë me aktorin “Thor: Love and Thunder”, një koleg i tij i SMA. Kur u shpreh:

Më kujtohet se në xhirimet e “Avengers:Endgame”, isha duke u stërvitur aq shumë, duke ngrënë në mënyrë perfekte, për kaq shumë kohë, duke u stërvitur si një atlet dhe unë qëndrova pranë Chris Hemsworth dhe mendova: “Ç’kuptim ka?” Edhe të provoni, sepse ka atë.”