Celebrities Film & Tv Showbiz

Vëllai i Alec Baldwin i del në mbrotje aktorit: “Ishte faji i protokolleve të dështuara…”

Lidhur me tragjedinë në sheshxhirimin e filmit “Rust”, ku mbeti e vrarë kineastja Halyna Hutchins, së fundmi ka reaguar dhe vëllai i aktorit Alec Baldwin. Daniel u shfaq në emisionin “The Domenick Nati Show”, ku këmbënguli se Alec ishte thjesht ‘shënjestra’ e gjithë asaj që ndodhi. Sipas tij kjo ndodhi sepse aktori ka mendime dhe pikëpamje të palëkundura politike dhe se ai nuk ka faj, por vdekja e Hutchins erdhi si pasojë e protokolleve të dështuara nga të tjerët.

Alec është duke u sulmuar për shkak të pikëpamjeve të tij politike.

Ai i tregoi Hannah Gutierrez-Reed, e cila dyshohet se e kishte mbushur armën me municion të vërtetë në vend të fishekëve false. Daniel gjithashtu vuri në dukje se arma u kap më pas nga ndihmësi i drejtorit, Dave Halls, i cili njoftoi se ai ishte dëshmitar dhe miratoi se arma ishte e sigurt për të qëlluar në vendngjarje. Më pas, ndihmësdrejtori i ka dorëzuar armën Alec për ta përdorur në vendngjarje, thuhet në raportin e policisë.

Një numër i protokolleve që janë bërë të njohura për publikun dhe të njohura në këtë rast e shfajësojnë Alec nga çdo përgjegjësi. Alec është i shtypur nga kjo. Dua të them se ai e donte këtë grua. Ai e do atë që bën. Dhe ai ndihet tmerrësisht keq që ka ndodhur ky aksident i tmerrshëm. Por ai nuk mban asnjë përgjegjësi për të gjitha ato që ndodhën. Ju e dini që Alec e ka emrin e madh në art, por le të shkojmë përpara dhe të marrim Alec-un e pikëpamjeve të tij politike dhe shumë e shumë gjëra të mrekullueshme që ai ka bërë për bamirësi te njerëzit e ndryshëm. Ju e dini se kjo është ajo me të cilën ai përballet sepse ai është kokëfortë në opinionet e tij dhe ai ka pikëpamje vërtet të palëkundura për disa gjëra dhe ata njerëz që nuk e pëlqejnë atë do të përfitojnë prej tij. Protokollet janë krijuar nga këta profesionistë që merren me armë dhe trajtojnë sigurinë e një grupi, por këto rregulla nuk u respektuan.

Alec është shumë i zëshëm në lidhje me pikëpamjet e tij, duke përfshirë kontrollin e armëve dhe shpesh ka përdorur rrjetet sociale për të ndarë mendimet e tij. Për disa vite, Alec bëri parodi me presidentin e atëhershëm Donald Trump në “Saturday Night Live”, për të cilin ai ka marrë reagime nga Trump, bashkëpunëtorët dhe mbështetësit e tij.