Celebrities Film & Tv

Zyrtare tanimë, Oscar i beson sërish Jimmy Kimmel-it!

Oscar i ka besuar sërish Jimmy Kimmel-it. Prezantuesi i njohur do të presë të dielën edicionin e 96-të të çmimeve Oscar dhe do të realizojë transmetimin televiziv për herë të katërt. Vetëm tre persona, përkatësisht Bob Hope, Billy Crystal dhe Johnny Carson kanë pritur më shumë edicione se ai. Pas organizimit të ceremonive të 2017 dhe 2018, Kimmel pa eksperimentin e Oscar pa një prezantues tjetër.

Por, pasi u kthye vitin e kaluar Kimmel deklaroi se:

Është një përvojë që përpiqem ta kujtoj si të veçantë. Unë thjesht dua të sigurohem për njerëzit që po shikojnë dhe njerëzit që janë atje që ne të sjellim sasinë e duhur të respektit dhe gjithashtu masën e duhur të mosrespektimit për procedurat.

Rikujtojmë se ceremonia e 96-të e çmimeve Oscar do të mbahet të dielën, më 10 Mars. Ky shënon vitin e tretë që ceremonia e çmimeve të akademisë do të mbahet në mars, pas rritjes së vazhdueshme të shikueshmërisë në dy vitet e fundit.