Celebrities Gossip Showbiz

Aktori më i preferuar i momentit në rrjet paska pësuar dikur një aksident rrugor, por detajet janë më komike seç duhej…

Steven Yeun është mjaft i njohur se sa të paqëndrueshëm dhe të zemëruar mund të jenë shoferët në rrugë, falë rolit të tij kryesor në serialin hit “Beef”, dhe rezulton se Pedro Pascal mund të ketë lidhje. Gjatë një segmenti për diskutimin e Variety’s Actors on Actors, Pascal kujtoi një incident të frikshëm rrugor që përfshinte një shofer që pështynte në makinën e tij. Ylli i “Last of Us” pranoi:

Ishte faji im. Unë shikoj dhe ka diçka në xham, si efektet vizuale,që pikon në anën e dritares së pasagjerit. Ai më pështyu.

Kur Yeun pyeti se çfarë ndodhi më pas, Pascal tha se kjo nuk nxori ndonjë zemërim nga ai, por përkundrazi “më përuli absolutisht dhe më tronditi, më trembi pak, më shqetësoi”. Yeun luan së bashku me Ali Wong në “Beef” të Netflix, një serial që ndjek dy të panjohur të ngatërruar në një incident të tërbimit rrugor që i vendos ata në një rrugë kaosi dhe ai ndau me Pascal se ai u “shkatërrua” në tërbimin e tij të fundit të incidentit rrugor.

Pascal i tha Yeun se sa shumë e admironte performancën e tij në “Beef”, duke thënë se shfaqja pasqyron një të vërtetë të tillë të gjallë që mund të ndodhë kudo. Të dy incidentet, thanë ata përmes të qeshurit, ndodhën në të njëjtën ditë në prill, që ndodhi një ditë para se të uleshin për bisedën e tyre të aktorëve në Los Angelos, një qytet i njohur për trazira në rrugë.