Lancio
‘Billboard Hot 100’ këtë javë kryesohet nga këto ‘top 5’ hite!

Billboard Hot 100 është tabela standarde e regjistrimeve të industrisë muzikore në Shtetet e Bashkuara…

Mbretëria e Bashkuar këtë javë kryesohet nga këto ‘top 5’ këngë!

“Lancio” është emisioni muzikor në Top Albania Radio ju shoqëron me këngët më të pëlqyera…

‘Billboard Hot 100’ këtë javë kryesohet nga këto ‘top 5’ hite!

Billboard Hot 100 është tabela standarde e regjistrimeve të industrisë muzikore në Shtetet e Bashkuara…

Mbretëria e Bashkuar këtë javë kryesohet nga këto ‘top 5’ këngë!

“Lancio” është emisioni muzikor në Top Albania Radio ju shoqëron me këngët më të pëlqyera…

‘Billboard Hot 100’ këtë javë kryesohet nga këto ‘top 5’ hite!

Billboard Hot 100 është tabela standarde e regjistrimeve të industrisë muzikore në Shtetet e Bashkuara…

Top 5 këngët më të votuara të kësaj jave në renditjen italiane janë…

Muzika është një art i mrekullueshëm që fal vetëm qetësi dhe paqe. E kur bëhet…

Mbretëria e Bashkuar këtë javë kryesohet nga këto ‘top 5’ këngë!

“Lancio” është emisioni muzikor në Top Albania Radio ju shoqëron me këngët më të pëlqyera…

‘Billboard Hot 100’ këtë javë kryesohet nga këto ‘top 5’ hite!

Billboard Hot 100 është tabela standarde e regjistrimeve të industrisë muzikore në Shtetet e Bashkuara…

Spotify këtë javë kryesohet nga këto këngë që “mbretërojnë” në top 5!

Në këtë episod dinamik, do të dëgjoni këngët të cilat qëndrojnë në krye të klasifikimeve…

Si e njohu publiku kur ishte vetëm 19 vjeç? Evi Reçi rikujton dy këngët që i sollën suksesin e padiskutueshëm!

E ftuar në emisionin e sotëm të “Lancio” ka qenë këngëtarja e mirënjohur Evi Reçi….

Përse në momentin më kulminant të karrierës së saj Evi Reçi nuk ju përkushtua aq shumë muzikës?!

E ftuar në emisionin e sotëm të “Lancio” ka qenë këngëtarja e mirënjohur Evi Reçi….

Ju njohim me ‘top 5’ hite shqiptare që kryesojnë listën e “Top Awards” këtë javë!

The Top List është klasifikimi i 100 këngëve më të mira të artistëve tuaj të…

Top 5 këngët më të votuara të kësaj jave në renditjen italiane janë…

Muzika është një art i mrekullueshëm që fal vetëm qetësi dhe paqe. E kur bëhet…

Mbretëria e Bashkuar këtë javë kryesohet nga këto ‘top 5’ këngë!

“Lancio” është emisioni muzikor në Top Albania Radio ju shoqëron me këngët më të pëlqyera…

‘Billboard Hot 100’ këtë javë kryesohet nga këto ‘top 5’ hite!

Billboard Hot 100 është tabela standarde e regjistrimeve të industrisë muzikore në Shtetet e Bashkuara…

Mr.X: “Jam inteligjent sa Luizi, do fitoja BBV”!

I ftuar në emisionin “Lancio” ka qenë kënëgtari i njohur i rrymës hip-hop, Mr X….

Top 5 këngët më të votuara të kësaj jave në renditjen italiane janë…

Muzika është një art i mrekullueshëm që fal vetëm qetësi dhe paqe. E kur bëhet…

Nga marrëdhënia me Beyoncé deri tek komunikimi me Doja Cat, Art Rushiti zbulon gjithçka për TAR!

I ftuar në emisionin “Lancio” ka qenë Art Rushiti, një ndër këngëtarët më të rinj…

Mbretëria e Bashkuar këtë javë kryesohet nga këto ‘top 5’ këngë!

“Lancio” është emisioni muzikor në Top Albania Radio ju shoqëron me këngët më të pëlqyera…

‘Billboard Hot 100’ këtë javë kryesohet nga këto ‘top 5’ hite!

Billboard Hot 100 është tabela standarde e regjistrimeve të industrisë muzikore në Shtetet e Bashkuara…

Ju njohim me ‘top 5’ hite shqiptare që kryesojnë listën e “Top Awards” këtë javë!

The Top List është klasifikimi i 100 këngëve më të mira të artistëve tuaj të…

Anton Sinishtaj, artisti që hoqi dorë nga grupi me vëllezërit e tij për të krijuar karrierën solo!

I ftuar në pjesën e dytë të emisionit “Lancio” ka qenë artisti Anton Sinishtaj. Anton…

Mbretëria e Bashkuar këtë javë kryesohet nga këto ‘top 5’ këngë!

“Lancio” është emisioni muzikor në Top Albania Radio ju shoqëron me këngët më të pëlqyera…

‘Billboard Hot 100’ këtë javë kryesohet nga këto ‘top 5’ hite!

Billboard Hot 100 është tabela standarde e regjistrimeve të industrisë muzikore në Shtetet e Bashkuara…

Benny Bee për TAR/Nga finalist i The Voice of Albania e deri në publikimin e një projekti të suksesshëm!

I ftuar në emisionin “Lancio” ishte artisti Benjamin Ajrulahi apo siç njihet me emrin e…

Ju njohim me ‘top 5’ hite shqiptare që kryesojnë listën e “Top Awards” këtë javë!

The Top List është klasifikimi i 100 këngëve më të mira të artistëve tuaj të…

Mbretëria e Bashkuar këtë javë kryesohet nga këto ‘top 5’ këngë!

“Lancio” është emisioni muzikor në Top Albania Radio ju shoqëron me këngët më të pëlqyera…

‘Billboard Hot 100’ këtë javë kryesohet nga këto ‘top 5’ hite!

Billboard Hot 100 është tabela standarde e regjistrimeve të industrisë muzikore në Shtetet e Bashkuara…

Spotify këtë javë kryesohet nga këto këngë që “mbretërojnë” në top 5!

Në këtë episod dinamik, do të dëgjoni këngët të cilat qëndrojnë në krye të klasifikimeve…

Ju njohim me ‘top 5’ hite shqiptare që kryesojnë listën e “Top Awards” këtë javë!

The Top List është klasifikimi i 100 këngëve më të mira të artistëve tuaj të…

Top 5 këngët më të votuara të kësaj jave në renditjen italiane janë…

Muzika është një art i mrekullueshëm që fal vetëm qetësi dhe paqe. E kur bëhet…

Mbretëria e Bashkuar këtë javë kryesohet nga këto ‘top 5’ këngë!

“Lancio” është emisioni muzikor në Top Albania Radio ju shoqëron me këngët më të pëlqyera…

‘Billboard Hot 100’ këtë javë kryesohet nga këto ‘top 5’ hite!

Billboard Hot 100 është tabela standarde e regjistrimeve të industrisë muzikore në Shtetet e Bashkuara…

Ju njohim me ‘top 5’ hite shqiptare që kryesojnë listën e “Top Awards” këtë javë!

The Top List është klasifikimi i 100 këngëve më të mira të artistëve tuaj të…

Top 5 këngët më të votuara të kësaj jave në renditjen italiane janë…

Muzika është një art i mrekullueshëm që fal vetëm qetësi dhe paqe. E kur bëhet…

Mbretëria e Bashkuar këtë javë kryesohet nga këto ‘top 5’ këngë!

“Lancio” është emisioni muzikor në Top Albania Radio ju shoqëron me këngët më të pëlqyera…

‘Billboard Hot 100’ këtë javë kryesohet nga këto ‘top 5’ hite!

Billboard Hot 100 është tabela standarde e regjistrimeve të industrisë muzikore në Shtetet e Bashkuara…

Nga bashkëpunimi me Irkenc Hykën dhe Lorenc Hasramën, ja çfarë zbulon Klajvert për TAR!

I ftuar në emisionin “Lancio” ka qenë Klajvert Shkrepi, një artist i ri në tregun…

Ju njohim me ‘top 5’ hite shqiptare që kryesojnë listën e “Top Awards” këtë javë!

The Top List është klasifikimi i 100 këngëve më të mira të artistëve tuaj të…