Celebrities Gossip Love & Sex

Çifti i njohur i “Game of Thrones”, Kit Harington dhe Rose Leslie do të bëhen prindër për herë të dytë!

Kit Harington dhe Rose Leslie do të b⌂hen prindër për herë të dytë.  Të premten, Harington tregoi se çifti dhe njëkohësisht edhe yjet e “Game of Thrones” të cilët tashmë janë prindër të një djali dy vjeçar, emri i të cilit ende nuk është zbuluar, janë në pritje të fëmijës së tyre të dytë së bashku gjatë një paraqitje në “The Tonight Show” me protagonist Jimmy Fallon.

Ndërsa bisedonte me Fallon, aktori pranoi se djali i tij “është gati të marrë ‘tronditjen’ e jetës së tij”, duke shtuar:

Kjo është se ai do të ketë një vëlla apo motër.

Ai vazhdoi duke shpjeguar me gjysmë shaka se është “i tmerruar” të bëhet sërish baba.

E dini, me foshnjën e parë ju jeni si të ecni mbi re dhe të kërceni nëpër fusha me margarita për nëntë muaj – mirë, burri është gjithsesi. Por këtë herë, kontrolli i realitetit vjen shumë më i shkurtër. Ju bëheni praktik shumë shpejt.

Kur u pyet se çfarë mendon djali i tij që ata të shtojnë një anëtar tjetër në familje, Kit tha se ai është shumë i vogël për ta kuptuar me të vërtetë.

Ne po përpiqemi ta bëjmë atë të përgatitur për këtë. Ne tregojmë barkun e Rozës dhe themi: “Fëmija i mamit, fëmija i mamit”. Dhe ai tregon barkun e tij dhe thotë: “Fëmija ime”. Jam shumë i sigurt që është – po, do ta kuptosh mjaft shpejt.

Para se të ndante lajmin e madh për fëmijën, Harington dha një përditësim për fëmijën e parë të çiftit, duke i thënë Fallon se ai është “mjaft i zgjuar”. “Është e habitshme, duke parë që ne të dy jemi aktorë”, tha ai për veten dhe Leslie.

Ne jemi të tillë, nuk jemi të sigurt se nga vjen kjo… Atij i pëlqen duartrokitjet. Sa herë që ai bën diçka të mirë, ne i japim duartrokitje dhe jemi të shqetësuar se kjo e shtyn atë drejt aktrimit. është pak si, “Eh, mund të jesh shumë i zgjuar për këtë. Shko ruaj fjalën, ne jemi të sëmurë, nuk kishim zgjidhje.”