Celebrities Gossip Showbiz

Cila ishte dhurata e pabesueshme e ditëlindjes së 50-të të Brad Pitt për Jennifer Aniston?!

Ata ishin, pa dyshim, një nga çiftet kryesore të Hollywood-it të fillimit të viteve 2000. Çifti i formuar nga Brad Pitt dhe Jennifer Aniston ishte si diçka e dalë nga një film. Ajo ishte në krye të jetës së saj profesionale si një nga yjet e serialit të suksesshëm ‘Friends’ dhe ai u bë një seks simbol autentik falë filmave si ‘Legends of the Fall’, ‘Interview with the Vampire’ dhe ‘Ocean’s Eleven’.

Çifti u martuan më 29 korrik 2000 dhe e bënë me stil, një ceremoni nga e cila mezi arriti në media një fotografi. Ata gjithmonë jepnin përshtypjen se do të ishin një çift përgjithmonë, megjithatë, jo gjithçka që shkëlqen është flori dhe, më 7 janar 2005, gjithçka u zgjidh kur Pitt dhe Aniston lëshuan një deklaratë duke njoftuar ndarjen e tyre.

Dëshirojmë të njoftojmë se pas shtatë vitesh së bashku kemi vendosur të ndahemi zyrtarisht. Për ata që ndjekin këtë lloj gjëje, dëshirojmë të shpjegojmë se ndarja jonë nuk është rezultat i asnjë spekulimi të raportuar nga mediat tabloide. Ky vendim është rezultat i shumë konsideratës.

Sido që të jetë, “spekulimi” i përmendur në deklaratë nuk ishte askush tjetër veçse Angelina Jolie, gruaja me të cilën Pitt më vonë do të krijonte familje. Pavarësisht divorcit, lidhja mes Pitt dhe Aniston nuk u nda përgjithmonë dhe ata mbetën miq të mirë, ndërsa Daily Mirror tani zbulon detaje rreth marrëdhënies së tyre aktuale.

Mësohet se aktori e bleu pallatin ku jetonte me Jennifer Aniston kur ishin të martuar për 79 milionë dollarë dhe besohet se këtë pronë ka vendosur t’ia dhurojë aktores me rastin e 50-vjetorit të saj. Vila, e cila i kushtoi çiftit 13 milionë dollarë në vitin 1999, u shit kur ata u divorcuan në vitin 2005, gjë që e hidhëroi Aniston.