Film & Tv

“Dancing With The Stars”, programi që theu rekordet e shikueshmërisë!

“Dancing With the Stars”, është programi më popullor i kërcimit që bëri bashkë personazhet më të dashur, që si kurrë më parë i kemi parë duke kërcyer në një shumëllojshmëri disiplinash. Së bashku me balerinët profesionistë, javë pas jave, VIP-at sfiduan veten…

15 çifte në garë për pikët e jurisë dhe votat e publikut. Spektakël, argëtim, emocione të forta, performanca mahnitëse, miliona klikime në rrjet… Programi që theu rekordet e shikueshmërisë dhe u finalizua me një finale elektrizuese…

4 finalistë, një fitues! Program i emocioneve të forta, spektaklit të jashtëzakonshëm, debateve, polemikave dhe pasionit e dashurisë për kërcimin finalizoi një tjetër sezon të suksesshëm.