Celebrities Gossip Showbiz

Deri në frymën e fundit mirënjohës për sakrificat e saj, Cristiano Ronaldo refuzon të jetojë pa praninë e nënës së tij!

Cristiano Ronaldo ende jeton me nënën e tij Maria Dolores dos Santos Viveiros da Aveiro dhe ylli portugez ka një arsye të mirë për këtë. Familja e tij u rrit jashtëzakonisht e varfër dhe futbollisti dëshiron të sigurohet që në këtë pikë të jetës së saj, të kujdeset për nënën e tij. Kur CR7 ishte një djalë i ri, nëna e tij punonte 7 ditë në javë dhe madje edhe netë si pastruese vetëm që ai të blinte një palë këpucë futbolli dhe madje mund të flinte e uritur që Cristiano të hante.

Ronaldo është shumë i vetëdijshëm për faktin se janë sakrificat e nënës së tij që e kanë çuar atë në këtë pikë. I ka të gjitha mundësitë, por kjo është arsyeja pse ai ka qenë gjithmonë shumë mirënjohës për familjen e tij dhe madje ka thënë në shumë raste se babai i tij nuk është arsyeja pse ai u rrit i varfër, por arsyeja pse ai do të vdesë i pasur.

Ditët e fundit ka pasur aludime se Cristiano Ronaldo do të dënohet me 99 goditje me kamxhik, sapo të shkelë në tokën iraniane. Kjo për arsye se portugezi përqafoi një grua në udhëtimin e tij të fundit në Iran. Kjo konsiderohet tradhti bashkëshortore në këtë vend mysliman. Së fundmi ambasada iraniane në Spanjë ka hedhur poshtë të gjitha raportet dhe ka folur qartë rreth kësaj situate duke mohuar se ka pasur një vendim të gjykatës për këtë çështje.