Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Design Lifestyle

Fuqia “magjike” e bimëve në shtëpitë tuaja…

Vera është koha perfekte për tarracën. Ditë pas dite, ne përpiqemi t’i bëjmë shtëpitë tona më të rehatshme dhe të shpenzojmë shumë kohë dhe energji për to, nga kuzhina dhe lyerja e mureve, deri te blerja e një aksesori të vogël për tryezën e tavolinës. Dhe ka gjithmonë një alternativë të re.

Bimët gjithashtu janë të domosdoshme për ne. Ato na ndihmojnë të marrim frymë, ofrojnë strehim për kafshët dhe madje filtrojnë ujin tonë. Me pak fjalë, ne duhet t’u jemi përjetësisht mirënjohës bimëve. Një nga superfuqitë e tyre të tjera është se ato mund të jenë zbukurimet më tërheqëse në dispozicion.

Asgjë nuk është më komode sesa një dhomë e mbushur me bimë që të jep ndjesinë e një xhungle. Ata mund të bëjnë që një kopsht të lulëzojë dhe të sjellë një dhomë në jetë. Bëhuni gati dhe kënaquni, këto foto janë me të vërtetë një festë për sytë.

E njëjta shtëpi, 5 vite më vonë.

Si filloi/Si po shkon.

“Tualeti ynë është më komode tani.”

“Një mbrëmje komode e së Dielës me bimët e mia.”

“Asnjëherë nuk e kam menduar se jam në gjendje të bëj diçka të tillë ”.

“Tani kam 90 bimë më shumë në dhomën time.”

“Transformimi i dritares së të dashurës sime.”

‘Unë absolutisht e adhuroj dhomën time të konviktit.”

“Dua të rri me bimët dhe kafshët shtëpiake në zyrën time në shtëpi!”

“Mirësevini në xhunglën time!”

Ju rikujtojmë, se egziston një udhëzues hap pas hapi për të krijuar lule letre për sezonin e pranverës dhe ja hapat që duhet të ndiqni si dhe çfarë ju duhen për ta realizuar atë