Celebrities Gossip Love & Sex Showbiz

“Gruaja ime më shpëtoi…”/Princ Harry flet për vështirësitë e jetës së tij!

Princi Harry ka folur publikisht për ndikimin e fortë që gruaja e tij, Meghan Markle, ka pasur në jetën e tij. Gjatë një eventi online libri me ekspertin e traumës, Dr. Gabor Maté, Harry foli për kujtimet e tij të përfshira në librin “Spare”, dhe rolin që Meghan ka luajtur për ta ndihmuar atë të shërohet nga dhimbja dhe trauma e së kaluarës së tij. Harry u shpreh se:

Gruaja ime më shpëtoi. Unë isha i mbërthyer në këtë botë, dhe ajo ishte nga një botë tjetër dhe më ndihmoi të largohesha nga kjo. Por asnjë nga elementët e jetës sime tani nuk do të ishte i mundur pa e parë unë vetë.

Harry ka qenë i zëshëm për betejat e tij me shëndetin mendor dhe ndikimin e rritjes në sytë e publikut. Në vitin 2021, ai zbuloi se ishte takimi dhe të qenit me Meghan që e frymëzoi atë të ndiqte terapinë dhe ta merrte më seriozisht.

Ishte takimi dhe të qenit me Meghan, e dija se nëse nuk bëja terapi dhe nuk rregulloja veten, do ta humbja këtë grua me të cilën mund të shihja duke kaluar pjesën tjetër të jetës sime.

Gjatë takimi, Harry foli edhe për racizmin që ai dhe Meghan janë përballur, dhe dhimbjen e pamasë që shkakton si individët ashtu edhe shoqëria në përgjithësi. Ai dhe Maté diskutuan rëndësinë e shërimit personal dhe se si ai mund të kontribuojë në shërimin e plagëve më të mëdha të shoqërisë.

Udhëtimi i Harry-t drejt rikuperimit ka qenë i gjatë dhe sfidues, por ai ka gjetur mbështetje tek gruaja e tij dhe në terapi. Ai ka qenë gjithashtu i zëshëm për angazhimin e tij për të adresuar çështjet e shëndetit mendor dhe për t’i dhënë fund stigmës që rrethon ato.