Celebrities

Humbjet nga të cilat Lisa Marie Presley nuk u rikuperua kurrë dhe që i ‘thyen’ zemrën!

Bota u trondit nga lajmi i javës së kaluar për vdekjen e Lisa Marie Presley, e cila u nda nga jeta në moshën 54-vjeçare nga një atak kardiak më 12 janar. Vajza e Elvis Presley kishte marrë pjesë në ceremoninë e “Golden Globes” vetëm pak ditë më parë, por ajo po jetonte ditët e saj të fundit. E gjithë jeta e saj ishte nën vëzhgim dhe vitet e fundit të jetës së saj ishin veçanërisht të vështira, pasi djali i saj Benjamin bëri vetëvrasje në vitin 2020. Një burim i brendshëm pranë familjes për “Daily Mirror” zbuloi se:

Askush nuk e kuptoi se si vdekja e Benit ndikoi vërtet tek Lisa. Ajo pa djalin e saj, e pa babanë në shumë mënyra. Ajo nuk u shërua kurrë. Ajo e theu shpirtin e saj dhe e theu zemrën.

Muaj para se të vdiste, dhe për Ditën Kombëtare të Ndërgjegjësimit për Hidhërimin, Lisa Marie Presley shkroi një artikull në revistën People për përvojën e saj personale dhe mënyrën se si po përballej me humbjen e Benjaminit të saj.

Sot është Dita Kombëtare e Ndërgjegjësimit të Dhimbjes dhe duke qenë se kam jetuar në realitetin e tmerrshëm të kontrolleve të tij të pandërprera që nga vdekja e djalit tim dy vjet më parë, mendova ta ndaj disa gjëra që duhen pasur parasysh në lidhje me pikëllimin për këdo që është i interesuar. Nëse jo për të ndihmuar veten, por ndoshta për të ndihmuar një tjetër që është në vuajtje. Hidhërimi është diçka që do të duhet ta mbani me vete gjatë gjithë jetës suaj, pavarësisht se çfarë njerëz të caktuar ose kultura jonë do që ne të besojmë. Unë tashmë luftoj dhe rrah veten pa u lodhur dhe në mënyrë kronike, duke fajësuar veten çdo ditë dhe kjo është mjaft e vështirë për të jetuar tani, por të tjerët do t’ju gjykojnë dhe do t’ju fajësojnë gjithashtu, edhe fshehurazi ose pas shpine, gjë që është edhe më mizore dhe e dhimbshme. në krye të çdo gjëje tjetër. Asgjë, absolutisht ASGJË nuk e largon dhimbjen, por gjetja e mbështetjes ndonjëherë mund t’ju ndihmojë të ndiheni pak më pak vetëm. Është një zgjedhje e vërtetë për të vazhduar, një zgjedhje që duhet të bëj çdo ditë dhe një që është vazhdimisht sfiduese, për të thënë të paktën … Por unë vazhdoj për vajzat e mia.