Celebrities Live From Tirana Music Showbiz

I kërkuan para që të fitonte?! Sardi Strugaj flet mbi tërheqjen nga Festivali i Këngës!

Në një lidhje telefonike për “Live From Tirana” ka qenë këngëtari i njohur Sardi Strugaj. Ai ka qenë aktualisht duke xhiruar për videoklipin e këngës së tij më të re, por ka gjetur pak kohë për të bërë një bashkëbisedim të këndshëm dhe për të na treguar më shumë mbi këtë projekt dhe jo vetëm…

Sa i përket eksperiencës tënde në “Dancing With The Stars”, sa ke dalë nga comfort zone-i yt dhe sa mendon se ia ka vlejtur kjo gjë?

Të jem i sinqertë ia ka vlejtur shumë sepse kam dalë nga ‘comfort zone’ dhe më ka sfiduar në një anë që nuk e njihja veten. Më ka ndihmuar shumë dhe emocionalisht dhe fizikisht, më ka dhënë shumë energji, më ka bërë të fokusohem te diçka që nuk e njihja dhe t’ia dal. Kjo më ka dhënë një farë vetëbesimi. Nëse mbani mend rrugëtimin tim nga fillimi e deri tani, unë kam ardhur duke u rritur shumë dukshëm dhe kjo më ka rritur vetëvlerësimin që nëse i fokusohesh diçkaje mund t’ia dalësh.

Deri tani ke qëndruar tek baladat, a do të mbash këtë ritëm apo do të bësh dhe këngë që mund të kërcehen në club-e?

Nuk e kam pasur asnjëherë të ndarë mendjen nëse këngët e mia duhen dëgjuar në club-e apo jo. Gjithmonë i kam bërë këngët në mënyrën se si më kanë ardhur, nuk e kam sforcuar veten që të bëj diçka të shtirur. E kam lënë veten të lirë në krijimtari dhe këtë dua ta mbaj. Dhe publiku këtë ka vlerësuar tek unë, që këngët i kam goxha të ndjeshme, goxha të sinqerta. Janë natyrale ashtu siç vijnë. Për në club-e unë mendoj që funksionojnë shumë remix-et. Ka shumë këngë të miat që janë bërë remix-e dhe luhen kudo në club-et e Shqipërisë, Kosovës dhe jashtë.

Pse nuk do të jesh pjesë e Festivalit të Këngës, të kërkuan para që të fitoje?

Absolutisht jo. Nuk është punë pagese. Nuk do të flas akoma për këtë…