Bota Celebrities Showbiz

Ka thurur vetë planin për t’u larguar nga Familja Mbretërore/Dalin në dritë fakte tronditëse për Meghan Markle në një libër!

Sipas një libri të ri tronditës, Meghan Markle gjithmonë ka dashur të refuzohet nga Familja Mbretërore. Në librin “Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown”, Dukesha e Sussex dyshohet se u bë “e fiksuar” me historinë që shërbeu si bazë për Megxit, një vendim që morën për largim nga Familja Mbretërore.

https://twitter.com/EmmaPeel_Knight/status/1573914321985445889?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1573914321985445889%7Ctwgr%5Eeaacf8799cee2b2d9eee76d6295ac3116301d12f%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.marca.com%2Fen%2Flifestyle%2Fuk-news%2F2022%2F09%2F25%2F6330841446163f834f8b45cb.html

Kur mendonte për kohën e saj dhe punonte, Meghan “harroi” sesi Pallati e ndihmoi dhe e mbështeti atë, sipas reporterit të Times Valentine Low. Libri pohon se në vend të kësaj, ajo është përqendruar më pas në të gjitha rastet kur ajo zhgënjehej. Sipas një ish-punonjëse të cituar nga autori:

Të gjithë e dinin që institucioni do të matej me lumturinë e saj. Gabimi që ata bënë ishte që menduan se ajo donte të ishte e lumtur. Ajo donte të refuzohej, sepse ishte e fiksuar pas asaj narrative që nga dita e parë.

Meghan zbuloi se si ndihej gjatë intervistës së saj me Oprah nga viti i kaluar. Ajo vazhdoi duke thënë se kur iu afruan ‘Palace HR’ për ndihmë, ata e refuzuan atë, gjë që Low pretendoi se ishte “e pashmangshme”. Ai sqaron se HR është në krye të punonjësve, jo anëtarëve të familjes mbretërore. Ai gjithashtu thotë se cinikët do të thonin se Meghan thjesht po “krijon një gjurmë provash” për të mbështetur historinë e saj të refuzimit. Low vazhdon:

Një varg njerëzish krejtësisht të denjë, të cilët të gjithë besonin te Meghan dhe donin ta bënin të funksiononte, u zhgënjyen aq shumë sa filluan të dyshonin se edhe lutjet e saj më të sinqerta për ndihmë ishin pjesë e një strategjie të qëllimshme që kishte një fund në horizont: largimi i saj nga familja mbretërore.

Duke lënë të kuptohet se “prova” të tilla ishin pjesë e planit të Meghan për të lënë jetën mbretërore.

Ata besojnë se ajo donte të ishte në gjendje të thoshte “Shiko se si nuk arritën të më mbështesnin”.

Libri i tij pohon se midis anëtarëve të stafit që u befasuan nga sjellja e dukeshës pasi ajo dhe Harry u martuan, ishin sekretari privat Sam Cohen, profesionisti i PR Sarah Latham dhe ndihmës sekretarja e shtypit Marnie Gaffney. Sam Cohen supozohet se e ka paralajmëruar shpesh Pallatin se, nëse ndonjë gjë shkon keq në të ardhmen, do të duhej të demonstronte anën e tij të historisë. Pretendimi se Meghan, e cila ka hedhur poshtë me forcë akuzat e mëparshme për ngacmim, u etiketua si “psikopate narcisiste” nga stafi, është përmendur gjithashtu në libër.