Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Design

Këto objekte dukeshin të padobishme derisa iu dha një shans i dytë…

Kur një objekt është i vjetër ose nuk është më i dobishëm, destinacioni i tij përfundimtar, fatkeqësisht, është pothuajse gjithmonë në plehra. Por për disa njerëz, hedhja e gjërave nuk është një opsion i mirë. Objektet e cilësisë së mirë kanë një bukuri të veçantë për to, prandaj ato ndonjëherë përfundojnë duke u shndërruar në sende të ndryshme.

Rezulton se, me talent të mjaftueshëm, edhe guri mund të shndërrohet në diçka kaq delikate si një pendë. Disa artistë janë tepër të mirë në punën e tyre sa që skulpturat e tyre duken aq realiste sa do të duhet t’i prekni për t’u siguruar që nuk janë.

Këtyre artikujve u është dhënë thjesht një pamje e re pas një seance të mirë rinovimi. Njihuni me to:

Mora një triko që dukej shumë më mirë në foto dhe e ktheva në një shtrat për mace

Kolltukun që ishte bërë për tu hedhur e qëndisa me dorë

Shndërrova një kompresor të thyer ajri në një tenxhere me lule

Para dhe pas

Rikrijova një pasqyrë dielli dhe hëne të hedhur në plehra

Biçikleta ime e vjetër ka përfunduar në një mbajtëse këmishash

Bëra një fustan martese të frymëzuar nga një perde e vjetër

Unë i dërgova babait tim një TikTok të një vajze që bënte unaza me lugë dhe ja çfarë bëri ai