Art & Kulturë Design

Këto skulptura duken aq reale sa do të duhet t’i prekni për t’u siguruar që nuk janë!

Rezulton se, me talent të mjaftueshëm, edhe guri mund të shndërrohet në diçka kaq delikate si një pendë. Disa artistë janë tepër të mirë në punën e tyre sa që skulpturat e tyre duken aq realiste sa do të duhet t’i prekni për t’u siguruar që nuk janë.

Ndonjëherë jeta bëhet shumë e vështirë dhe monotone sa ndoshta mund të duam të japim dorëheqjen nga çdo gjë. Por dijeni se natyra nuk e lejon diçka të tillë!

Iluzionet e papritura gjithashtu mund të duken si një magji e pastër. Disa sjellin kaq shumë pyetje sa ju do të dëshironi t’i dini përgjigjet menjëherë. Edhe një imazh i thjeshtë i një qeni mund t’ju fusi në mendime.

Ndërkaq, njihuni me disa nga skulpturat më të bukura që keni parë ndonjëherë:

 “Departure” nga George Lundeen

“Olympe”, inspiruar nga Cara Delevingne, nga Aspencrow.

“Serene” nga Dmitriy.

 “Disillusion” nga Francesco Queirolo.

 “Trans ī re” nga Fredrik Raddum.

“King Nyani” nga Gillie dhe Marc Schattner.

“Gallos”, frymëzuar nga legjenda e Mbretit Arthur, nga Rubin Eynon.

 “Boy” nga Ron Mueck.

 

“The Force of Nature II” nga Lorenzo Quinn.