Celebrities Fashion Showbiz

Linja e re e veshjeve për fëmijë nga Simone Biles ka disa veçori shumë unike!

Simone Biles mundohet që gjithmonë me talentin e saj të spikasë dhe të përcjellë pozitivitet kudo. Shtatë herë fituesja e medaljes së artë olimpike, 25 vjeçarja së fundmi ka folur për koleksionin e saj të parë të veshjeve sportive me Athleta Girl, një linjë e re veshjesh me prodhime të kufizuara për vajzat e moshës 6-12 vjeç. Duke i quajtur ato si disa “shënime të vogla dashurie”, Biles thotë se mesazhet që përcjellin janë ato që ajo i thotë vetes çdo ditë, disa prej të cilave përfshijnë: “Ti mund ta bësh këtë” apo “Asnjë ëndërr nuk është shumë e vogël apo shumë e madhe”.

Unë mendoj se mesazhet duhet të jenë një kujtesë e përditshme, kështu që nëse ndonjëherë ata që i veshin ndihen të mërzitur ose ndihen sikur nuk mund të bëjnë diçka, ata thjesht shikojnë çfarëdo veshje që kanë veshur dhe e gjejnë atë shënim të vogël që shpreh dashurinë.

Koleksioni përmban një sërë pjesësh të ndryshme, me stil duke filluar nga pjesa e poshtme deri te veshjet e sipërme dhe aksesorët që të gjitha përbëhen nga ngjyra argëtuese të frymëzuara nga pranvera dhe vera. Duke vënë në dukje se ajo i pëlqen “të gjitha” pjesët dhe nuk ka ndonjë të preferuar të veçantë, Biles thotë:

Unë mendoj se të gjitha janë shumë kohezive, kështu që ju mund t’i vishni të gjitha së bashku. Por unë me të vërtetë e dua të verdhën. Mendoj se kjo është ndoshta e preferuara ime. Realisht e verdha është ngjyra ime e preferuar edhe për t’u veshur. Mendoj se është një ngjyrë e ndezur. Mendoj se më kujton rrezet e diellit.

Koleksioni ka qenë në punë për më shumë se një vit dhe Biles nuk mund të ishte më e emocionuar për ta parë më në fund të vinte në jetë një projekt i tillë.

Ndihem sikur edhe Athleta dhe unë kemi të njëjtin synim për të bërë ndryshim dhe për të frymëzuar brezin e ri dhe vajzat dhe kjo është arsyeja pse unë kam bërë partneritet me to. Por unë kam qenë një fanse e gjatë përpara kësaj, kështu që ishte vërtet emocionuese për mua që disa nga gjërat që ne besojmë u bënë realitet.

Biles thotë gjithashtu se ajo ishte “shumë e përfshirë” në procesin e projektimit me Athleta. Koleksioni i parë i veshjeve sportive të Biles me Athleta Girl është i disponueshëm online tani.