Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Auto & Moto

Luksozja Rolls-Royce Boat, makina më e shtrenjtë në botë për piknik

Përsëri një Rolls-Royce superekskluzive që mahnit jo vetëm për origjinalitetin e konfigurimit të njëhershëm, por edhe për çmimin stratosferik.

Një realizim deri në përsosmëri, që shtrihet nga bërja e karrocerisë bazuar te kërkesat e klientit deri te ndërhyrja në detajet më të vogla kompletuar me një riprodhim druri.

Ne jemi krenar që zbulojmë këtë ‘Boat Rolls-Royce’ në botë, komentoi Torsten Muller-Otvos, shefi i Rolls-Royce.

Ajo përfaqëson një mundësi për disa të zgjedhur për të marrë pjesë në krijimin e makinave absolutisht unike dhe me të vërtetë personale me vlera historike.

”Boat Tail” është kulmi i një bashkëpunimi katërvjeçar me tre nga klientët tanë më të veçantë, të përfshirë ngushtë dhe personalisht në çdo hap të procesit krijues dhe inxhinierik”, thekson Muller-Otvos.

Kur u propozua ideja e këtij drejtimi të dizajnit dhe u vendos ndërtimi 100% i punuar me dorë i ‘Boat Tail’, tre klientët ishin të qartë në aprovimin e tyre duke shprehur një kërkesë të vetme, që makina duhet të kishte treguar diçka si kurrë parë më parë, shton ai.