Gossip Health & Beauty Showbiz

Me moshë mund të ishin baballarët tuaj por fiziku i këtyre super yjeve të le pa fjalë…

Burrat e famshëm e marrin shumë seriozisht shëndetin e tyre dhe udhëheqin një mënyrë jetese të shëndetshme dhe bëjnë stërvitje të rregullt fizike sepse miliona njerëz nga e gjithë bota i mbajnë sytë nga ata dhe padyshim që ëndërrojnë të duken aq të mrekullueshëm sa këto të famshëm mbi 40-vjeç.

Në llogaritë e tyre në mediat sociale, aktorët dhe muzikantët e famshëm vazhdojnë të dëshmojnë se mund të dukeni tërheqës në çdo moshë edhe nëse jeni në të 60-at. Ne i admirojmë trupat e këtyrë burrave që janë të dashur në të gjithë botën. Ata duken si adoleshentë pavarësisht faktit që nuk janë më të rinj në moshë

Colin Farrell/45-vjeç

David Beckham/46-vjeç

Ricky Martin/48-vjeç

Dwayne Johnson/49-vjeç

Hugh Jackman/51-vjeç

Terry Crews/52-vjeç

David Guetta/52-vjeç

Lenny Kravitz/56-vjeç

 Simon Cowell/60-vjeç

Dylan McDermott/57-vjeç

Rob Lowe/56-vjeç

Gavin Rossdale/53-vjeç

Pierce Brosnan/67-vjeç

Oni Pustina/52-vjeç

Kledi Kadiu/47-vjeç

Ilir Shaqiri/48-vjeç

Gerd Vaso/ Rreth 45-vjeç

Blerim Destani/4o-vjeç

 

Dukagjin Lipa/52-vjeç

Xhavit Novolani/42-vjeç

 

Adi Pojana/52-vjeç

https://www.instagram.com/p/B1WuEECgwlH/

Alaudin Hamiti/40-vjeç

Genc Prelvukaj/40-vjeç

Robert Berisha/43-vjeç