Film & Tv

Mësoni se kur do të shfaqet filmi i ri i aktorit Robert Pattinson!

Warner Bros ka zhvendosur bashkëpunimin e shumëpritur të Bong Joon-ho dhe Robert Pattinson në filmin “Mickey 17” të vitit 2025. Kështu që filmi fantastiko-shkencor do të debutojë më 31 janar 2025, pasi Warner Bros anuloi datën e planifikuar të lëshimit më 29 mars 2024 dhe e zëvendësoi atë me ‘Godzilla x Kong: The New Empire të Adam Wingard’.

Burimet i thanë Variety se lëvizja u bë për të lënë më shumë kohë për përfundimin pasi u ndikua nga grevat e vitit të kaluar dhe ndryshimet e prodhimit. “Mickey 17” është filmi i parë artistik i regjisorit që nga fituesi i Oscarit “Parasite”. Përveç shkrimit dhe regjisë, Bong Joon-ho është edhe producent përmes kompanisë së tij Offscreen. “Mickey 17” pritet në kinema më 31 janar 2025.