Celebrities Film & Tv Gossip Showbiz

“Motra dhe armike”/ Sezoni i ri televiziv shfaq Kim dhe Kourtney Kardashian duke u zënë sërish me njëra-tjetrën!

Kim dhe Kourtney Kardashian mund të jenë ende duke jetuar la dolce vita, por gjërat nuk janë aq të ëmbla mes dy motrave në trailerin e ri të sezonit 4 të “The Kardashians” të Hulu. Kourtney në trailerin e së martës, ndërsa ishte ulur me Kim për një intervistë rrëfimi, thotë:

“Sezoni i kaluar ishte vërtet i vështirë. Ka patur shumë tension dhe nuk ndihem e kuptuar.

Sezoni 3 i reality show-t mbuloi Kim dhe Kourtney duke u përpjekur të zgjidhin disa çështje simotërore – duke përfshirë, por pa u kufizuar në një mosmarrëveshje rreth një bashkëpunimi të Dolce & Gabbana dhe një debat të vazhdueshëm mbi vjedhjen e atmosferës së dasmës dhe ndërkohë që ato dukej se zgjidheshin në fund sezonin, duket se hendeku mes tyre vetëm sa është thelluar. Kim e pyet Kourtney-n gjatë asaj që duket të jetë një telefonatë e tensionuar në trailer, duke shtuar:

A je e gëzuar? Ti je një person tjetër dhe na urren.

Kourtney përgjigjet me lot:

Ti je thjesht një shtrigë dhe unë të urrej.

Më vonë në trailer, Kim shpjegon se “dinamika po ndryshon, jeta e të gjithëve po shkon në drejtime të ndryshme” kur bëhet fjalë për klanin Kardashian/Jenner në tërësi. Drejtimet e ndryshme ndihen si një përfaqësim i drejtë në të paktën një aspekt, pasi klipi gjithashtu ngacmon të paktën tre nga motrat e famshme në epokat e tyre beqare – përfshirë Kim dhe Khloe Kardashian.