Gossip

Në ankand skenarët e serialit tuaj të preferuar “Friends”!

Skenarët origjinale nga seriali “Friends” u gjetën brenda komodinës së një ish-punonjësi dhe tani po dalin në ankand. Një burrë 60-vjeçar në pension, i cili dëshiron të mbetet anonim, tha se kohët e fundit i zbuloi skenarët kur po pastronte shtëpinë e tij në përgatitje për t’u zhvendosur. Ai i tha Hansons Auctioneers se vendosi t’i çonte për vlerësim në Hansons, një shtëpi ankandi në MB.

Mjaft qesharake, unë nuk jam një fans i madh i ‘Friends’. Nuk më pëlqen seriali, por vetëm kohët e fundit kam parë episodet për të cilat kam skenarët.

Burri punonte në Fountain Studios në lagjen Wembley të Londrës, Angli, ku u filmuan dy episode të njohura “Friends”, “The One with Ross’s Wedding Part I” dhe “The One with Ross’s Wedding Part II”. Pjesa I, e cila u transmetua në 1998, ishte episodi i 96-të i “Friends” dhe pjesë e finales së sezonit të sezonit të katërt të shfaqjes. Episodet janë më të njohura për momentin kur Ross thotë aksidentalisht, “Unë, Ross, të marr ty Rachel” në vend të emrit të nuses së tij të ardhshme dhe kur publiku sheh për herë të parë romancën e Chandler dhe Monica.

Ai tregoi gjithashtu se i zbuloi skenarët në një kosh disa javë pas xhirimit, pasi ishte detyra e tij të sigurohej që të mos linte asgjë të padëshiruar përreth hapësirës së studios.

Nuk isha i sigurt se çfarë të bëja me to, kështu që i futa në sirtarin e zyrës time.

Skenarët vlerësohet të shiten për të paktën 650 dollarë.