Horoskopi Love & Sex

Në një marrëdhënie ose jo këto shenja të zodiakut ndihen gjithmonë të vetmuar!

Është e mundur të ndiheni të vetmuar në një marrëdhënie pa qenë në të vërtetë vetëm. Edhe kur jeni me të dashurin tuaj, vetmia mund të godasë në momentet më të papërshtatshme dhe t’ju pengojë të lidheni. Për shkak të kësaj humbjeje të lidhjes, ka shumë mundësi që të mos shkoni mirë me bashkëshortin. Për këto shenja të komplikuara të zodiakut, vetmia në një marrëdhënie është e pashmangshme. Faktorë të shumtë, përfshirë edhe shenjat e zodiakut, mund ta intensifikojnë këtë, por ata janë një prej tyre. Këtu ju sjellim 4 shenjat e horoskopit që janë të vetmuar pavarësisht se janë në një lidhje.

Peshqit

Ka çështje të rëndësishme për Peshqit kur bëhet fjalë për marrëdhëniet dhe individët. Për një shenjë që mendohet të jetë më e ndjeshme në zodiak, ata ndonjëherë mund të jenë jashtëzakonisht të ftohtë dhe emocionalisht të largët. Ata preferojnë t’i mbajnë të fshehura emocionet e tyre kur kanë të bëjnë me çdo gjë që i bën të ndihen të shqetësuar, të trishtuar ose të shqetësuar në një marrëdhënie ose në ndonjë situatë tjetër që i bën të ndihen të vetmuar.

Virgjëresha

Virgjëreshat janë shumë emocionale. Prirja e tyre për të marrë gjithçka personalisht mund të çojë në trazira të brendshme. Duke pasur parasysh se sa të shkëputur emocionalisht janë Virgjëreshat, mund të tronditeni kur mësoni se i keni ofenduar. Mendimi i tepërt do t’i detyrojë ata të distancohen nga partnerët e tyre. Kjo shenjë kërkon vëmendje dhe nëse nuk e marrin atë pavarësisht se kanë dikë në jetën e tyre, tërhiqen.

Akrepi

Normalisht, krijesat e vetmuara, akrepat nuk e kanë problem të jenë vetëm – derisa ta bëjnë këtë. Akrepat zakonisht marrin shumë hapësirë ​​nga të dashurit e tyre sepse kanë nevojë për “kohën e tyre”, por herë pas here, një Akrep mund të ndihet tepër i izoluar në një marrëdhënie, gjë që mund t’i bëjë ata të ndihen të larguar emocionalisht nga partneri i tyre.

Gaforrja

Natyra e ndjeshme e një Gaforreje varet nga dashuria, ngushëllimi dhe përkushtimi i tjetrit. Ata vazhdimisht dëshirojnë që dikush të kujdeset për ta, dhe megjithëse është e vështirë për Gaforren që të ndalojë së dashuruari dikë dhe thjesht të heqë dorë prej tij, sapo të fillojnë të ndihen të shkëputur, shenja shpesh bie në një cikël të ndjenjës së vetmuar pavarësisht se ka një partner. Ata tërhiqen në guaskën e tyre dhe nuk i tregojnë të dashurit të tyre ndjenjat e tyre të vërteta.