Auto & Moto

Nxirret në ankand makina e përdorur në filmin “No Time To Die”!

Aston Martin DB5, që është përdorur gjatë xhirimit të filmit “No Time To Die” që flet për spiunin fiktiv britanik James Bond, do të shitet në ankand. Ankandin po e organizon “Christie’s” dhe koleksionuesit dhe blerësit e tjerë potencial kanë mundësinë e përkryer për të poseduar një makinë unike. Është interesant se atë e vë në lëvizje motori 3.2 litërsh nga modeli BMW M3 (E46).

Në brendësi gjenden karriket sportive dhe rripat e sigurimit, si dhe freni hidraulik i dorës. Është modifikuar edhe sistemi ftohës si dhe makina ka zhurmë të ngjashme me modelin standard të Aston Martin DB5. Për realizimin e filmit janë bërë 9 kopje dhe vetëm një është nxjerrë në shitje dhe për këtë blerësi i ri duhet t’i ndajë 2.4 milionë dollarët. Ankandi do të fillojë më 15 shtator dhe do të përfundojë më 5 tetor.

Rikujtojmë, se filmi i fundit i Daniel Craig si James Bond arriti një rekord shumë të madh shikueshmërie edhe për faktin se aktori i njohur që luajti disa role si agjenti 007 në vite do të largohej dhe nuk do të ishte më pjesë e filmave të agjentit. Pas këtij vendimi, të panumërt kanë qenë emrat e aktorëve që kanë qarkulluar se do të jenë ‘trashëgimtarët’ e rolit të njohur dhe mjaft të rëndësishëm.