Celebrities Gossip

Princ Harry dhe Meghan Markle do t’i bashkohen familjes mbretërore?!

Princi Harry dhe Meghan Markle thuhet se pritet t’i bashkohen Mbretëreshës dhe pjesës tjetër të familjes mbretërore në një shërbim në Katedralen e Shën Palit të premten e ardhshme për jubileun Platinum të Madhërisë së Saj.

Mbretërorët janë vendosur të mblidhen masivisht për ngjarjen, e cila është pjesë e festimeve, dhe Harry dhe Meghan kanë konfirmuar se do të udhëtojnë në Mbretërinë e Bashkuar për fundjavën. Shërbimi do të vijë 24 orë pas ngjarjes Trooping the Color, e cila do të shohë që anëtarët mbretërorë që punojnë të shfaqen vetëm në ballkonin e Pallatit Buckingham, që do të thotë se nuk do të ketë vend për Harry dhe Meghan, të cilët tani jetojnë në Kaliforni.

Sipas Telegraph, si Harry dhe Meghan që pritet të marrin pjesë në shërbimin në St Paul, ashtu edhe Princi Andrew gjithashtu pritet të jetë në mesin e atyre që do të marrin pjesë. Kjo do të thotë që të gjithë fëmijët dhe nipërit e Mbretëreshës mund të jenë në ngjarje dhe disa nga stërnipërit e saj mund të marrin pjesë gjithashtu.

Midis anëtarëve më të rinj të familjes që mund të jenë atje janë Princi George, Princesha Charlotte dhe Mia Tindall, megjithëse dy fëmijët e Harry dhe Meghan, Archie dhe Lilibet, nuk ka gjasa të jenë atje, duke pasur parasysh moshën e tyre të re. Do të jetë hera e parë që nga dasma e tyre që Harry dhe Meghan do të rrethohen nga kaq shumë anëtarë të familjes mbretërore.