Celebrities Gossip Showbiz

Princit Harry ‘i mungon jeta e tij e vjetër’ dhe ‘uron që të gjejë një kompromis’ me Meghan Markle!

Princit Harry thuhet se “i mungon jeta e tij e vjetër” dhe po pret me padurim “thirrjet nga babai dhe vëllai i tij që nuk vijnë kurrë”, pasi ai shpreson të kthehet më shpesh në Mbretërinë e Bashkuar.

Burime pranë Dukës dhe Dukeshës së Sussex-it kanë zbuluar se Harry shpreson të gjejë një “kompromis sa i përket kthimit në Mbretërinë e Bashkuar”. Para publikimit të Spare, Harry dhe gruaja e tij Meghan Markle punuan në një seri dokumentesh shumëmilionëshe me Netflix, i cili ndau po aq informacione për kohën e tyre në familjen mbretërore dhe theksoi keqtrajtimin e tyre të dyshuar.

Megjithatë, ndërsa dyshja po riparojnë reputacionin e tyre në Hollywood dhe për të siguruar “marrëveshje fitimprurëse”, duket se Harry ka mbetur “duke ndier i humbur në Los Angeles”. “Nuk flitet për largim nga marrëveshjet e tyre fitimprurëse, por Harry thjesht dëshiron që ata të mund të gjenin një kompromis për sa i përket kthimit më shpesh në Mbretërinë e Bashkuar,” tha burimi i brendshëm për revistën Heat.

Ai e di se duhet të qëndrojë pas Meghan dhe ta mbështesë atë në jetën e tyre të re, por atij i mungon shtëpia dhe shpreson përgjithmonë për thirrjet nga babai dhe vëllai i tij sesa të mos vijnë kurrë.