Celebrities Film & Tv Gossip Showbiz

Regjisori Francis Ford Coppola akuzohet për sjellje të papërshtatshme në xhirimet e “Megalopolis”!

Regjisori i famshëm Francis Ford Coppola po përballet me akuza për sjellje të pahijshme gjatë xhirimeve të filmit të tij të ri, Megalopolis. Sipas një raporti të Guardian, 85-vjeçari është akuzuar se i ka bërë gratë të ulen në këmbët e tij gjatë xhirimeve dhe ka tentuar të puthë disa që nuk mbanin reëipetat e tyre gjatë xhirimit. Raporti thotë:

Ai supozohet se tërhoqi gratë që të uleshin në këmbët e tij dhe gjatë një skene që po filmohej për filmin, dëshmitarët thonë se regjisori hyri në set dhe u përpoq të puthte disa nga gratë që ishin topless. Me sa duket ai pretendoi se po përpiqej t’i gëzonte ato.

Producenti bashkë ekzekutiv i “Megalopolis” Darren Demeter mbrojti Coppolan, duke thënë se veprimet e regjisorit kishin për qëllim të frymëzonin dhe të krijonin atmosferën e duhur që kërkohej për një nga skenat. Demeter këmbënguli gjithashtu se gjatë produksionit nuk u bënë ankesa për sjelljen e regjisorit.

Kishte dy ditë kur ne xhiruam një skenë festive në një klub të tipit Studio 54, ku Francis ecte nëpër set për të krijuar frymën e skenës duke dhënë përqafime dhe puthje të buta në faqe për aktorët dhe aktorët. Ishte mënyra se si ai ndihmoi në krijimin e atmosferës së duhur që ishte kaq e rëndësishme për filmin. Nuk mësova kurrë për ndonjë ankesë për ngacmim apo sjellje të keqe gjatë projektit.

Ideja për filmin “Megalopolis” u krijua nga Coppola pothuajse 50 vjet më parë dhe ishte një projekt emocionues për regjisorin, i cili investoi 120 milionë dollarë nga paratë e tij për ta realizuar atë. Në film luan edhe Adam Driver si një arkitekt vizionar i vendosur për të ndërtuar një utopi.

Francis Ford Coppola, ka treguar se cilën nga filmat e tij pëlqen më shumë dhe i ka befasuar shumë fansa me zgjedhjen që ka bërë. Edhe pse shumëkush mendoi se përgjigja do të ishte “The Godfather” ose “Apocalypse Now”, regjisori ka thënë se filmi i tij i preferuar është “Rumble Fish” nga viti 1983.