Tech

Snapchat krijon Snap+, një risi e re me shumë të veçanta!

Snap, Inc., kompania që qëndron pas aplikacionit që pëdoret jashtëzakonisht shumë nga të rinjtë Snapchat, ka njoftuar këtë javë se ka filluar të nxjerrë në treg Snapchat+, një koleksion funksionesh ekskluzive, eksperimentale dhe para-publikuese të disponueshme në Snapchat për 3,99 USD/ muaj.

Sipas Snap, shërbimi i ri i abonimit do të lejojë kompaninë të ofrojë veçori të reja të Snapchat për disa nga anëtarët më të pasionuar të komunitetit të saj, si dhe ta lejojë atë të ofrojë mbështetje me prioritet. Në një postim që mbulonte njoftimin, kompania deklaroi:

Mbi 332 milionë njerëz në mbarë botën përdorin Snapchat çdo ditë për t’u shprehur, për të jetuar në momentin, për të mësuar rreth botës dhe për t’u argëtuar së bashku. Ne kemi shijuar gjithmonë krijimin e veçorive të reja për komunitetin tonë dhe historikisht kemi testuar veçori të reja në mënyra të ndryshme, duke i shpërndarë ato në Snapchatters dhe gjeografi të ndryshme.

Snapchat+ do të jetë i disponueshëm në fillim në Shtetet e Bashkuara, Kanada, Mbretërinë e Bashkuar, Francë, Gjermani, Australi, Zelandën e Re, Arabinë Saudite dhe Emiratet e Bashkuara Arabe. Megjithatë, kompania shtoi se do të zgjerohet në më shumë vende me kalimin e kohës. Për të filluar, përdoruesit mund të prekin Snapchat+ në profilin e tyre Snapchat.

I quajtur Snapchat Plus, është përpjekja e parë reale e Snap për të fituar para jashtë reklamave, megjithëse Andreou thotë se nuk ka pritshmëri që Plus të bëhet një “burim i ri material i të ardhurave”.