Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Aktualitet

Whatsapp “kopjon” Snapchat me opsionin e ri!

WhatsApp bëri përditësimin e ri në aplikacion për të shtuar edhe më shumë privatësinë në biseda.

Njësoj si Snapchat e Instagram, tashmë ekziston opsioni “View Once” që lejon të dërgosh një foto apo video dhe duke aktivizuar këtë opsion, marrësi mund ta shohë vetëm një herë mesazhin e dërguar.

Më pas, mesazhi vetëfshihet pasi hapet.

Ky opsion është i ndryshëm nga “Disappearing Messages” ku mesazhet vetëfshihen pas shtatë ditësh, pasi është një hapësirë kohore e mjaftueshme për “Screenshot”.

Si ta përdorni opsionin e ri? Si fillim, përditësoni aplikacionin. Shkoni te biseda që do të dërgoni foton apo videon tuaj, klikoni numrin “1” në shiritin e bardhë që shfaqet poshtë fotos dhe dërgojeni. Kaq ishte!

Nëse opsioni i ri nuk shfaqet, mjafton të prisni disa ditë pasi WhatsApp po punon që të jetë i disponueshëm në të gjithë botën brenda kësaj jave.