Travel

10 nga plazhet nudiste më të mira në botë për të shijuar një aventurë ndryshe!

Nëse ende nuk keni nisur t’i planifikoni pushimet jeni në artikullin e duhur. Nëse po kërkoni të eksploroni plazhe të reja, CNN na sjell disa nga plazhet nudiste që mund të shkoni për të shijuar një aventurë ndryshe. Njihuni me to:

1.Australi/Plazhi Lady Bay, Sydney

2.California/Plazhi Black’s, La Jolla

3.Francë/Plazhi Cap d’Agde

4.Hawaii/ Plazhi Little, Maui

5.Kanada/Plazhi Wreck, Vancouver

6.Kroacia/Plazhi Nugal

7.Meksikë/Plazhi Zipolite, Oaxaca

8.Masaçusets/Plazhi Moshup, Vreshti i Martës

Tanimë është e ligjshme që gratë dhe burrat të dalin topless në plazhet e ishullit popullor të pushimeve të Nantucket, në brigjet e Massachusetts. Në fillim të këtij viti, një fushatë e udhëhequr nga vendasit “Barazia Gjinore në Plazhe” propozoi një ndryshim të aktit nënligjor që do ta bënte të ligjshëm për cilindo të çdo gjinie të dalë nudo nga mesi e lart.

9.Uruguai/Plazhi Naturista Chihuahua

10.Lituani/Plazhi Nuda Nida