Botë e Çuditshme

13 vjet nën ujë, peshkatari gjen aparatin fotografik!

Së fundmi, një peshkatar që gjeti një aparat fotografik në një lumë në Kolorado. Ai ishte në gjendje të merrte fotot nga pajisja dhe zbuloi se kishte qenë nën ujë për 13 vjet. Spencer Greiner tha se ai ishte duke peshkuar në lumin Animas kur vuri re një aparat fotografik në fund të ujit të cekët.

“Unë po ecja dhe e pashë të dilte nga rëra,” tha Greiner për KDVR-TV. “Ishte në formë të përafërt, kështu që me të vërtetë nuk kisha asnjë shpresë për të hequr diçka prej tij, thjesht po planifikoja ta hidhja dhe më pas kurioziteti mori më të mirën nga unë dhe duhej të shihja se çfarë kishte në të.” Greiner tregoi se hapi kartën e memories së aparatit dhe pa se ishte i ngarkuar me foto të një feste beqarie, një dasme dhe një udhëtimi.